Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Prosjekt varme bygg

Byggtørker og byggvarme - mulighetene er mange

Byggtørkere og byggvarme til flere anledninger

Miljøvennlige metoder for byggtørk og byggvarme på norske byggeplasser er dagsaktuelle temaer – spesielt etter forbudet mot å benytte fossile fyringskilder. Vi i Energy Rent har i flere år levert fossilfrie varme og tørke løsninger til våre byggkunder.

 

Mulighetene er mange

Vi har alt fra små elektriske byggtørkere, til store diesel og gass tørkere. Fossilfrie energikilder for byggtørk og byggvarme som kan benyttes er varmepumper, bio-diesel/bio-gass, pellets/flis eller elektrisk varme.

 

Lei elektrisk varmeovn som byggtørker

Elektriske varmeovner, eller vannbåren elektrokjele, er de enkleste og billigste løsningene. En elektrisk varmeovn er svært kompakt, enkel å flytte og flere kan plasseres ut i bygget for å spre strømtilkoblingen/behovet. Disse er rimelige å leie og enkle i bruk. En elektrokjele er kompakt og kan tilby stor effekt med lite fotavtrykk.

Vi har også større elektriske varmesentraler. Vi leverte nylig en 410kW eletrisk varmesentral med overvåkning til en partner.

 

Fordeler med elektrisk byggtørker

En elektrisk byggtørker er utslippsfri, har keramisk PTC varmeelement og har en kompakt dimensjon. De har en lett 2-trinns justerbar varmeeffekt med en trinnløs temperaturkontroll fra + 5 grader celsius til + 40 grader celsius. De har innebygget temperaturgrense med automatisk tilbakestilling, og en beskyttelse mot overopphetning.

 

Varmepumpe til byggvarme

En varmepumpe kan også brukes som byggvarmer eller byggtørker. Vi levere ulike varmepumper: luft-til-luft, luft-til-vann og vann-til-vann varmepumper, som hver for seg har ulike egenskaper.

Vi ble forespurt om å levere miljøvennlig og utslippsfri byggvarme under rehabilitering. Den beste løsningen ble å benytte seg av en mobil luft-til-vann varmepumpe med integrert tank, spisslast og avansert styring/overvåking.

 

Biokjeler som byggtørker og byggvarme

Biokjeler foretrekkes fortrinnsvis av større byggeplasser og industrier. Vi kan levere utstyr som brenner bio-gass, bio-olje og pellets/flis. En biokjel krever lite strøm og egnes godt til større prosjekter og ved akutte behov.

 

Byggtørker K160

En mobil diseldrevet byggtørker som passer godt til industri, bygg og større arrangementer. Byggtørkeren har en varmepakasitet på 145kW og passer derfor godt til større oppdrag.

 

Byggtørker DG45

En gassdrevet byggtørker som umiddelbart avgir varme ummidelbart. Byggvarmeren har en varmekapasitet fra 22kW til 45kW. 

Utslippsfri oppvarming rehabilitering

Vi hjelper deg gjennom hele prosjektet

Vi har personell med høy kompetanse og lang erfaring på utleie av midlertidig og mobil varme. Våre spesialiserte er fleksible og flinke på å tilpasse skreddersydde løsninger for å tilfredsstille hver enkeltes behov. Vi er klare til å hjelpe deg med montering og drift, og vi er tilgjengelige og bistår under hele leieperioden. Alt utsyr fjern overvåkes, noe som gir oss mulighet for rask utrykking om noe skulle oppstå underveis.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.