Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365

Om oss

«Energy Rent skal utvikle utleiemarkedet av energi, samt drive salg av tilknyttede produkter og tjenester.» 

Energy Rent AS ble etablert i 2008 og har siden den gang utviklet porteføljen av mobile systemer. Vi leverer alt av midlertidig varmeoverføring, og løser problemer for kunder med spesifikke krav til temperaturer, effekter og løsninger. En kombinasjon av stort nettverk, utstyr på lager og unik erfaring gjør at vi kan tilby kundene våre tilpassede løsninger på rekordtid.

Scandinavian Energy Group
I 2022 ble vi en del av et innovativt konsern bestående av bedrifter innen leveranse av energianlegg og energioptimalisering. Konsernet består av fem selskaper som tilsammen har over 100 ansatte og som har en omsetning på ca. 250mill NOK.
 
Vi sørger for at våre kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet og kan dra nytte av de mest kostnadseffektive systemene, tjenestene og produktene, uavhengig av bransje og størrelse på bedriften. 

Nøkkelkompetanse på effekt beregninger 
Når du kontakter oss kan du forvente rask respons og god oppfølging. 
Med flere års erfaring innen kjøleteknikk, varme og varmeveksling beregner vi våre standard leieprodukter til å passe akkurat ditt prosjekt. Vi ivaretar beregninger i forhold til temperaturer, effekter, trykkfall og pumpekurver. 
Utleieparken består av et bredt utvalg av produkter innen varme, kjøling, ventilasjon og spesialprodukter innen industrien som hetoljeanlegg og varmevekslere. Alt laget for mobilitet enten i ramme eller bygget i ISO-containere.
Vi hjelper deg gjerne med å holde hjulene i gang!