Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Logo kilfrost

Fordelen med kilfrost væsker

Redusere driftskostnader og øke levetiden på ditt system med riktige kilfrost produkter!

Vi i Energy Rent er stolte hoved distributører for Kilfrost i Norden.

I 2012 ble verdens første serie med varmeoverføringsvæsker i regi av Kilfrost avslørt, og deres spesialvæskedivisjon ble lansert. Væskene var tiltenkt å løse noen av de største moderne utfordringene innen industrielle applikasjoner.

Effektive varmeoverføringsvæsker kan være giftige. Giftige væsker utgjør en risiko for menneskers helse når væsken benyttes i industrier – spesielt mat og drikke industrien.

Forskjellige typer væsker er utviklet, og væskene med lav viskositet har overlegen ytelse. Vi har produsert alle væskene med tanke på klimavennlighet og menneskelig helse.

Ved å bruke riktig væske for ditt system, kan du redusere driftskostnadene, og øke levetiden til ditt system. Og vi hjelper deg mer enn gjerne. 

Kilfrost ALV – en avansert væske med lav viskositet

Kilfrost ALV er en sekundær kjølevæske spesielt utviklet for å øke effektivitet og sikkerheten til lavtemperaturkjøleutstyr og lavtemperaturkjølekretser.

Vellykket og optimalisert behandling eller lagring av mat og drikkevarer kan være kritisk temperaturavhengig. I tillegg krever prosessering av øl og andre drikkevarer tett temperaturkontroll for optimal smak og produktlevetid.

21000-ibc-alv

Propylenglykolkonsentrat (MPG)

Cooltrans CLT er en varmeoverføringsvæske med høy ytelse av Mono Propylen Glykol, og den er spesielt designet for sekundære kjølemiddel og industrielle kjøleapplikasjoner. Våre Cooltrans-væsker er spesielt utviklet for å gi økt motstand mot nedbrytning, avleiring og korrosjon.

Væsken gir også veldig god frostbeskyttelse, den renere kretsene, er effektiv for varmeoverføring og gir langsiktige kostnadsfordeler til systemvedlikeholdet.

Produktbilde av kilfrost cooltrans plus 25

Kilfrost GEO – designet for å øke ytelsen og sikkerheten

Kilfrost GEO er en væske som forbedrer både sikkerheten og ytelsen til jord- og vannvarmepumper med lukket sløyfe.

Systemer som bruker Kilfrost GEO vil kunne dra nytte av lavere trykkfall, redusere pumpeenergien og kostnader, noe som vil gi en høyere total effektivitet.

Kilfrost GEO klassifiseres som en ikke-giftig kjølevæske, helt uten MEG. Av alle alternativene, krever GEO minst energi for å sirkulere i rørsystemet. Væsken er fremstilt fra fornybare ressurser, og krever lite oksygen under degradering.

Kilfrost GEO anses som det mest effektive alternativet blant kjølevæsker, i tillegg til å være ufarlig for både helse og miljø.

Produktbilde av kilfrost GEO

Monoetylenglykol (MEG)

Cooltrans CT er en høyytelses, monoetylenglykol (MEG) basert varmeoverføringsvæske designet for sekundært kjølemiddel og industrielle kjøleapplikasjoner.

Kilfrost Cooltrans CT gir utmerket frostbeskyttelse, den renerer kretser, gir effektiv varmeoverføring og gir langsiktige kostnadsfordeler til systemvedligkehold.

Det bør utøves forsiktighet ved bruk av dette produktet da det inneholder etylenglykol som er farlig for mennesker.

20004-kilfrost-cooltrans-plastic-jerry

Sammenligning av de ulike væskene

I tabellen under viser en samenlignen av egenskapene til de ulike kilfrost væskene.

Vi har lang erfaring innenfor Kilfrost produkter, og hjelper deg gjerne med å finne riktig type væske til ditt system. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Kilfrost ALV

Video illustrasjon av ALV, MEG og MPG

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.