Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av barn fra Randaberg

Isbane på vinterugå 2022

Randaberg kommune feirer 100 års jubileum i 2022, og vi har derfor i den anledning satt opp en 10 x 15 meter isbane på torget.

Store fordeler med innebygget skøytebane

Parkeringsplassen i sentrum har fått en 150m2 stor isbane. Isbanen er omringet av et stort telt som rommer hele isbanen, samt ekstra oppholdsplass hvor barn og voksne blant annet kan nyte medbrakt eller varer fra kiosken. En innebygget isbane har skapt mye glede, da dårlig vær ikke har satt noe stoppe for bruken av banen.

Bilde av isbane

Isbanen skaper et sosialt samhold i bygda

Isbanen på Randaberg har trosset alle forventinger. Vi ble også kontaktet uken før nedrigging, for forespørsel om å beholde isbanen en uke lengre enn planlagt, selvfølgelig var vi med på det! I tidsperioden isbanen sto oppe. var det satt opp flere tidspunkter hvor skoler, barnehager og andre grupper kunne booke egen tid på skøytebanen – allerede en uke etter montering, var alle ledige tidspunkter fullbooket!

Skøytebanen i sentrum ble en sosial arena, som store deler av bygda benyttet seg av. Isbanen var stort sett full av glade mennesker, både morgen og kveld. Flere ulike aktiviteter var satt opp for hele perioden, blant annet skøytedisco som ble en stor hit blant de yngste.

Støtte for å dekke kostnader

Sparebankstiftelsen støttet kommunen under vinterugå med kostnader for å dekke isbanen. Isbanen ble driftet av ulike idrettsklubber og andre lag og foreninger i bygda. Dette er en fin mulighet vis det ikke er ønskelig at vi skal stå for vedlikehold.

Bilde av person på Randaberg

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.