Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
20013-kilfrost-k400-plasticbarrel

Kilfrost K400 - Pneumatisk frostvæske

Pneumatisk frostvæske

 Kilfrost K400 får du hos Energy Rent, Nordisk Distributør for Kilfrost. K400 er en frostvæske og et smøremiddel. Væsken er utviklet spesielt for å sikre en stabil og sikker drift av pneumatisk utstyr, selv i de tøffeste miljøer.

I Norden, hvor vi ofte opplever kaldt vær, kan pneumatisk utstyr møte utfordringer knyttet til frysing av vann. Her kommer Kilfrost K400 pneumatisk frostvæske til unnsetning for å sikre bedre og tryggere ytelse for ditt trykkluftutstyr.

Når det blir kaldt, er det en risiko for at vann i pneumatisk utstyr kan fryse og blokkere luftstrømmen. Kilfrost K400 er spesielt designet for å blande seg med luftstrømmen og senke frysepunktet, og dermed hindre at vannet fryser. Dette sikrer uavbrutt drift ved å opprettholde en åpen luftstrøm.

En unik egenskap ved K400 er dens evne til å blande seg med vann, noe som gjør den ideell for bruksområder som vannbrønnboring. K400 blir en del av vannet og skylles ut av hullet ved første tilstrømning av vann, og dette gjør det enkelt å håndtere.

Det er verdt å merke seg at K400 ikke er en enkel additiv, men et avansert syntetisk smøremiddel. Den opprettholder en høy kvalitet selv under ekstreme trykkforhold, og gir pålitelig ytelse når det trengs mest.

Egenskaper som at den absorberer opp til 4 ganger sin egen vekt i vann, er vannløselig, biologisk nedbrytbar, testet på trykk opp til 17 bar, og har frysepunkt på -60C, gjør Kilfrost K400 er en sikker vinner.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.