Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Produktbilde av en mobil pumpestasjon

Leie pumper

Pumper er avgjørende komponenter i en rekke systemer som krever sirkulasjon eller transport av væsker. Uavhengig av om det er for å opprettholde riktig temperatur i et HVAC-system, transportere vann i industrianlegg, eller utføre tester og større oppdrag, spiller pumper en sentral rolle.

Vårt utvalg av utleiepumper er spesielt tilpasset behovene innen HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning), som er et område der sirkulasjonspumper er uunnværlige. Disse pumpene er konstruert for å effektivt pumpe vann og glykol, og de er designet for å håndtere en rekke oppgaver og utfordringer.

Når du leier pumper fra oss, kan du forvente å motta utstyret på en praktisk og transportabel ramme. De er klare for tilkobling til strømforsyning, og har hurtigkoblinger som gjør rørtilkoblingen enkel og smidig. Vi tilbyr også passende slangesett og skjøtekabler etter behov, slik at du kan komme i gang raskt og effektivt.

For store prosjekter, som fjernvarme- og fjernkjølingsanlegg eller omfattende tester, tilbyr vi containerintegrerte leiepumper. Dette gir en komplett løsning som inkluderer styringssystemer og varmevekslere. Slike oppsett er ideelle for oppdrag som krever omfattende pumpekapasitet og presis kontroll over væskestrømmen.

Uansett prosjektstørrelse eller pumpebehov, er vi her for å hjelpe. Vi tilbyr pålitelige, effektive utleiepumper. Vi har over ti års erfaring innen utleie av varme, kjøling, ventilasjon og damp. Våre teknikere bistår gjerne med å finne riktig løsning for leie pumper for deg.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.