Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Midlertidig kjølelager

Midlertidig kjølelager

Å holde riktig temperatur er avgjørende i et midlertidig kjølelager. Et par varmegrader for mange kan fort bety ødelagte produkter – uansett om man lagrer mat, legemidler, eller andre varer som krever riktig temperatur.

Vi i Energy Rent leverer fleksible utleieløsninger for kjøling, og er klare om du trenger umiddelbar leveranse. Vi leverer og setter opp utstyr for alle temperaturer raskt, enten ved planlagt vedlikehold eller plutselig svikt i eksisterende anlegg.

Kvalitet på kort tid

Temperatursensitive varer i et midlertidig kjølelager krever stabile lagringsforhold, og det setter høye krav til utstyret som brukes. For eksempel krever næringsmiddelhygieneforskriften at alle «lettbedervelige næringsmidler» (mat og drikke som raskt blir dårlig) skal lagres under 4 grader – uavhengig om det er merket eller ikke. Også Mattilsynet har skjerpet kravene de siste årene, spesielt for frittstående kjøle- og fryselager.  Vi kan garantere at alt vi leverer holder god standard, slik at man ikke trenger å bekymre seg for ustabile temperaturer.

Energy Rent leverer raskt og enkelt, og kan sørge for at dine varer ikke blir ødelagte. Vi kan levere hele kjølingen, eller backup og -reserveanlegg til eksisterende kjølelager.

Vi har levert kjøling til hele kjølelageret til en større aktør innen mathandel på nett, der det permanente anlegget plutselig sviktet kl. 13.00. Alt ble booket og satt i transport, og utstyret var på plass kl. 18.00, med påfølgende drift i løpet av kvelden. Kunde hadde anlegget til eksisterende anlegg var reparert, og sikret uforstyrret drift.

I et annet prosjekt leverte vi spisslast til kjølelager under de varmeste sommermånedene, for å sikre en temperatur i lageret på 3 grader døgnet rundt.

Fleksible løsninger og muligheter

Endringer i utetemperatur, svikt i anlegg, eller økt produksjon er vanlige grunner til behov for spisslast. Når det primære anlegget ikke klarer å sørge for tilstrekkelig nedkjøling kan det oppstå behov for midlertidig bistand. Midlertidig kjølelager er et av våre kjerneområder. Energy Rent AS er eksperter på midlertidige og fleksible løsninger.

Uansett om behovet er planlagt eller ikke kan Energy Rent tilpasse levering til det dere trenger. Alt fra produksjonslokaler som er for varme på grunn av maskiner og utstyr, til mindre kjølelager for matvarer eller legemidler. Vi har god erfaring og kunnskap fra de fleste næringer, og tar gjerne en nærmere prat for å finne en løsning på deres spesifikke behov.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.