Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Varmeoverføring til kunde - Energy Rent

Midlertidig varmeoverføring

Eksperter på midlertidig varmeoverføring hos Energy Rent

Om varmeoverføring

Hos Energy Rent står varmeoverføring i sentrum av vår virksomhet. Med årevis av erfaring fra salg hos produsenter og distributører til utleie og praktisk utførelse, har vi utviklet spisskompetanse på midlertidig varmeoverføring. Vårt mål er å tilby løsninger som møter dine nøyaktige behov.

Tilpassede løsninger og rask respons

Uansett når uhellet inntreffer, er vi i Energy Rent klare til å svare umiddelbart. Trenger du akutt hjelp med kjøle- eller varmeanlegget ditt, har vi riktig løsning for deg. Vi kan raskt dimensjonere ditt behov fra vår omfattende utleieportefølje, inkludert tillegg av nødvendig utstyr som shunt og tilpasning til ønskede parametere.

Optimaliserte driftsforhold

Vår ekspertise innen midlertidig varmeoverføring gir deg som kunde muligheten til å oppnå presise testforhold og sikre optimale driftsvilkår. Vårt utstyr inkluderer mobile varmevekslere både for vann-til-vann og vann-til-luft applikasjoner, sammen med nødvendige energikilder og tilbehør.

Pålitelige referanser

Våre tjenester har vært uvurderlige i akutte situasjoner, som da en grønnsaksbonde utenfor Nærbø trengte en nødløsning for kjøling av sine grønnsaker. Etter at kompressoren i ett av kjølerommene brøt sammen, manglet flere tonn gulrøtter egnet lagringsplass. Bonden ga oss glimrende tilbakemeldinger: "Takket være Energy Rent fikk vi lagret 150 tonn med gulrøtter i riktig temperatur. Det var en utmerket service," fortalte han til Jærbladets og Sandnespostens næringsavis i januar 2020.

Tverrindustriell erfaring

Våre kunder kommer fra mange forskjellige bransjer, inkludert fiskeoppdrett, hvor vi har levert løsninger for oppvarming og nedkjøling av vann til settefisk.

Kontakt oss for skreddersydde løsninger

Har du spørsmål om leveranse, dimensjonering, utleie, eller trenger tips og råd, ikke nøl med å kontakte oss. Våre dyktige medarbeidere ser frem til å utarbeide en optimal løsning sammen med deg.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.