Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
ventilasjonsaggregat

Mobile varme og kjøle enhet for ventilasjon

Vi leverer ventilasjon som passer ditt behov

Energy Rent AS er eksperter innen utleie av midlertidige varme, kjøling og ventilasjonssystem.

Vi tilbyr utleie av utstyr for luftrensing, ventilasjon , og airconditioning som kan tilpasses dine spesifikke krav på rekordtid. Enten du trenger å regulere temperaturen i et byggeprosjekt, rehabilitering, et kontorlandskap eller midlertidige arrangementer, har vi ekspertisen og utstyret som kreves.

Bedre komfor med mobil ventilasjon

Den riktige temperaturen i luften spiller en avgjørende rolle for trivselen. Tenk deg en messe eller en konferanse hvor alt er nøye planlagt, men det er for varmt. Uansett hvor godt alt annet er organisert, blir opplevelsen dårlig.

Vi tilbyr mobile ventilasjonsanlegg for utleie som passer perfekt til en rekke ulike situasjoner. Vi har bidratt til å kjøle ned alt fra bryllup, konferanser, motorrom og kontorlandskap, for å nevne noen. 

Bilde av dame som regulerer varme med hjelp av ventilasjon

Godt for helsen

Så hvorfor er det viktig med god ventilasjon på for eksempel en byggeplass? Jo, fordi ventilasjonens hensikt er å fjerne forurensinger i luften som for eksempel støv, avgassinger og fukt, og tilføre en ren og frisk luft. 

Dette er veldig viktig for vår helse, spesielt rundt en arbeidsplass hvor mange mennesker ofte oppholder seg over lengre perioder. For dårlig og mangelfull ventilasjon kan gi en rekke helseplager. Kvaliteten på ventilasjon påvirker også din konsentrasjon, ytelse og produktivitet.

Ekspertise på filtrering

Har du problemer med for eksempel asbest kan vi kjøre med airhandler for å oppnå ønsket filtreringsgrad. Vi kan levere med de aller fleste filtergradene fra F5 til F9. Vårt utstyr klarer til og med HEPA-filter bygget i ekstern filterkasse.

Vi står klare til å bistå med å sette opp en balansert ventilasjon, tilføye friskluft og ta kontroll på miljøet. Vårt utstyr er miljøvennlig og drives hovedsakelig av strøm og andre fossilfrie energikilder. Vi har også avfuktere som sikrer et tørt inneklima for rehabilitering, nybygg og skadeutbedring.

De beste løsningene

Det som er viktig å tenke på når du skal leie
ventilasjonsaggregat er å vite hva du trenger av luftmengde og om du trenger integrert varme og kjøling. 

Vi kan bistå med utleie av varme og kjøling basert på vannbåren varme. Da leverer vi både kjølemaskin og komplett mobil varmesentral med kjele, pumpe, og ekspansjon. 

Vi kan også leie ut mobile varmepumper. Dette er veldig gunstig og krever ikke så mye installasjon. Da får du en miljøvennlig oppvarming som bonus.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.