Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Midlertidig ventilasjon til barnehage

Portabel varmepumpe til tøffe forhold

Portabel varmepumpe

Portable varmepumper er fleksible og svært nyttige. Det finnes svært få ting som er verre enn å sitte på et kontor å hakke tenner med stor vinterjakke, eller å dryppe svette fra pannen i bare shorts og t-skjorte. Riktig arbeidstemperatur er viktig for å kunne prestere bra, både på kontoret, men og på industriområdet.

 

Haste ventilasjon til nyåpning av barnehage

Vi monterte nylig opp en portabel varmepumpe VP160 VV i en ny barnehage som skulle åpne. Barnehagen hadde ikke ventilasjonssystemer før åpning, og vi ble derfor kontakten for å få opp et midlertidig portabelt system før offisiell åpning.

VP160 VV er primært utviklet for å fungere i midlertidige prosjekter hvor kunden har energibrønn til disposisjon. Unit er kompakt og bygget i container, noe som gjør den portable varmepumpen robust og pålitelig.

Tegning av midlertidig haste ventilasjon til barnehage

Stort marked for portable varmepumper

En varmepumpe består av fire hovedkomponenter; kompressor, kondensator, strupeorgan/stupeventil og en fordamper. Og det finnes mange varianter på markedet. Vi i Energy Rent leier ut både portable varmepumper og kjøleaggregat. De fleste varmepumpene som er på markedet i dag har utfordringer spesielt med kondens, støy og avgitt varme.

Varmepumper som har kondensator og fordamper i samme bok, ofte via et rør på 150mm i diameter, vil røret avgi varme. Kjølekapasiteten blir dermed svekket fordi det brukes kapasitet på å kjøle ned varm luft som skal ut via røret. Røret i seg selv er også en ulempe, ved at det er sjenerende og trengs en åpning i konstruksjonen. Kondens og hvordan en skal kvitte seg meg kondensvannet er også en utfordring. Svake durelyder og ulyder kommer ofte av kompressoren i selve varmepumpa. Dette er en jevn lyd som kommer.

 

Portabel varmepumpe til idrettshall

Kundens eget ventilasjonssystem hadde ikke stor nok kapasitet for å kjøle ned idrettshallen på sommerstid. Energy Rent ble kontaktet for å bistå med nedkjøling.

Vi monterte opp en midlertidig luft til luft varmepumpe VP85 LL. Vinduene i garasjeporten ble tatt ut, slik at slangene kunne gå via vinduene. Anlegget var i drift i løpet av en halv dag.

VP85 LL er spesielt utviklet for å fungere som en fossilfri byggvarme. Uniten har integrert spisslast, avansert defrost og mulighet for friskluft.

Midlertidig ventilasjons til idrettsanlegg

Vi har portable varmepumper til leie for tøffe forhold i industri og prosessanlegg.
Vi har løsninger på portable varmepumper med løsninger hvor disse utfordringene kan unngås. Dette løser vi med å etterligne en fastmontert varmepumpe, med en innedel og en utedel. Våre portable varmepumper har også av den grunn større kapasitet, de er mer fleksible med tanke på plassering og har en lenger kastelende på luften. Våre portable varmepumper har integrert kondenspumpe og slanger for å transportere ut kondensen.

Lang erfaring med oppvarming og nedkjøling

Vi i Energy Rent har over ti års erfaring med utleie av portable varmepumper og kjøleaggregater. Vi har høy teknisk erfaring på området, og flere dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å skreddersy den rette løsningen for ditt behov.
Ta kontakt med oss på telefon, mail eller i chat for en uforpliktende samtale og tilbud.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.