Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Events

Riktig temperatur i hallen

Energy Rent er eksperter på oppvarmingnedkjøling og ventilasjon. Vi sørger for riktig temperatur i hallen. I tillegg til å ha utleie av det beste utstyret på markedet, leverer vi også permanente løsninger til ditt behov. Skal du bygge hall, er vi klare med det du trenger.

Alle typer haller

Vi sørger for riktig temperatur og innemiljø i alt fra idrettshaller til flyhangarer. Med spisskompetanse på varme og kjøling kan du være sikker på at du får det beste produktet hos oss. Størrelse og innhold er ingen hindring, vi har løsninger som kan tilpasses alle formål.

Er du usikker på hvilke behov du har, støtter vårt høyt kvalifiserte personell deg med planlegging og utforming på detaljnivå. Vi hjelper deg hele veien til optimale forhold.

Raske løsninger

Energy Rent har god erfaring med rask levering av nødvendige løsninger. For eksempel ventet en stor aktør i oppdrettsnæringen i 2019 inn store mengder fisk, og varmeanlegget som skulle varme opp vannet fra 2 til 10 grader var ikke klart. Da leverte vi en midlertidig løsning som fikk jobben gjort raskt og enkelt. Ved hjelp av tilpasningsvennlige produkter fikk vi løst problemet på en effektiv måte, og oppdrettsanlegget kunne ta imot fisken som planlagt.

Mobile produkter

Vi er spesialister på mobile utleie produkter. Vi leier ut alt fra mobile varmecontainere med kapasitet opp til 4000 kW – til små og kompakte klimaanlegg.

Det er viktig for oss å kunne tilby et fleksibelt og bredt sortiment, slik at vi kan tilby helt spesifikke og optimale løsninger på hvilket som helst behov innen varme, kjøling og ventilasjon. I tillegg til økonomiske og energieffektive fordeler for deg, er også tilpassede løsninger veien å gå for en grønnere fremtid. Alle produktene i vår portefølje er mulig å utnytte på en miljøvennlig måte, og vi er stolte av å allerede kunne tilpasse oss de miljøhensyn markedet ønsker å ta.

Vår kompetanse til din rådighet

Uansett om du trenger nedkjøling til en lagerhall, oppvarming til en verkstedhall, eller ventilasjon til en fotballhall, leverer vi riktig temperatur i hallen. Vi leverer både permanente og midlertidige produkter, i alle størrelser. Vår brede kompetanse og produktportefølje gjør at vi kan skreddersy løsninger for å tilpasse ditt behov på den mest effektive måten. Energy Rent har kunnskapen og erfaringen som skal til for best mulig resultat. Ta kontakt for å snakke om det du trenger til din hall!

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.