Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Fotballbane midlertidig undervarme

Skap riktig klima for ditt idrettsanlegg med mobil varme

Energy Rent er spesialister på utleie av midlertidige systemer for varmekjøling og ventilasjonssystem, og vi sørger for at idrettsanlegg alltid har optimale forhold.

Vi har vært med på flere prosjekter der vi har levert mobile varmesentraler til undervarme av fotballbaner. 

Energy Rent AS har vært en pålitelig partner på utallige prosjekter der vi har levert mobile varmesentraler for oppvarming av idrettsanlegg, inkludert fotballbaner med kunstgress. Våre mobile fyrkjeler er miljøvennlige og ideelle for oppvarming av undervarme på fullskala fotballbaner.

Bærefraktige løsninger med mobil varme

Vi tar miljøet på alvor og er stolte av å kunne tilby fossilfrie alternativer for mobile varmesentraler. Dette inkluderer elektriske varmesentraler, varmesentraler drevet av biodiesel eller biogass, samt varmesentraler drevet av pellets. Vi gir deg fleksible alternativer som er skånsomme mot miljøet.

Elektrisk varmesentral:

Våre elektriske varmesentraler gir deg en ren og effektiv måte å oppnå ønsket temperatur på. Disse enhetene er drevet av elektrisitet, som er en fornybar energikilde, og gir null utslipp av skadelige gasser. Dette gjør dem ideelle for situasjoner der miljøvennlighet er en prioritet.

Biodiesel- og Biogassdrevne Varmesentraler:

Vi tilbyr også varmesentraler som kan drives av biodiesel eller biogass. Disse drivstoffene er fornybare og produseres ved hjelp av biologisk nedbrytbare materialer. Ved å bruke slike drivstoffkilder reduserer du betydelig karbonavtrykket ditt og bidrar til å redusere avhengigheten av fossile brensler.

Pelletsdrevne varmesentraler:

Pellets er komprimerte biobrensel laget av treavfall, sagflis og andre biomassematerialer. Våre pelletsdrevne varmesentraler gir deg muligheten til å oppnå varmeeffektivitet samtidig som du benytter deg av en bærekraftig energikilde. Dette er spesielt gunstig for de som ønsker å redusere avfall og utnytte fornybare ressurser.

Varme overføringsvæsker

Energy Rent er nordisk distributør for Kilfrost, en ledende aktør innen varmeoverføringsvæsker. Her vil vi kunne levere produkter som hemmer isdannelse og som er høyeffektiv miljøvennligevæsker som varmebærer i undervarmen.

Hindrer Isdannelse:

En av de mest imponerende egenskapene til Kilfrosts varmeoverføringsvæsker er deres evne til å effektivt hindre isdannelse. Dette er avgjørende i mange applikasjoner, spesielt i de kalde nordiske klimaene. Ved å bruke Kilfrosts produkter kan du være trygg på at dine varmesystemer og prosesser vil forbli operative selv under ekstreme kuldeforhold.

Miljøvennlige Væsker:

Vårt samarbeid med Kilfrost gjør det mulig for oss å tilby høyeffektive varmeoverføringsvæsker som ikke bare gir overlegen ytelse, men også er miljøvennlige. Dette er en viktig faktor i dagens verden der bærekraft er en nøkkelbekymring. Kilfrosts produkter er utviklet med tanke på minimal miljøpåvirkning og oppfyller de strengeste standardene for bærekraftighet.

Bruksområder i Undervarme:

Kilfrosts varmeoverføringsvæsker finner bred anvendelse i undervarmesystemer. Enten det dreier seg om oppvarming av bygninger, oppdrettsanlegg, eller andre prosesser som krever presis varmekontroll, er Kilfrosts produkter en ideell løsning. De gir rask og effektiv varmeoverføring, og deres ishindrende egenskaper er uvurderlige i kalde omgivelser.

Vinteråpen fotballbane

Det er et stort behov for å holde fotballbanene vinteråpne. Vanligvis blir undervarmen brukt til å holde fotballbanen telefri igjennom vinteren, og ikke for å smelte snø. For å fjerne snøen blir det blir brukt snøfres eller lignende.

Utfordringen med snø:

Selv om undervarmen er effektiv for å forhindre tele, står man overfor en annen utfordring når snøen faller. Snødekte fotballbaner er ikke egnet for spill, og det kreves innsats for å rydde banen før aktivitet kan gjenopptas. Tradisjonelt bruker man snøfresere eller lignende utstyr for å fjerne snøen fra banen.

Muligheten for å smelte snø:

Noen ganger kan det være hensiktsmessig å bruke undervarmen til å smelte snøen direkte. Dette kan spare tid og krefter sammenlignet med manuell fjerning av snø. Ved å bruke varmen som genereres av undervarmen, kan snøen smelte raskt, og banen kan gjøres spillbar mye raskere.

Undervarme Kunstgress

Energy Rent AS er spesialister i utleie av midlertidige varmesentraler. Vi har vært med på flere prosjekter der vi har levert mobile varmesentraler til undervarme av fotballbaner. 

For å oppnå den beste effekten når det gjelder å holde fotballbanene vinteråpne, er det viktig å bruke riktig teknologi og utstyr. Dette inkluderer effektiv undervarme, snøsmelteanlegg, og rutinerte vedlikeholdsprosedyrer.

I dagens moderne fotballverden er det stadig økende fokus på å sikre at banene er i optimal stand gjennom hele året. Dette krever en kombinasjon av tradisjonelle metoder som undervarme og innovativ teknologi for snøfjerning.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.