Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365

Tørrkjøler for nedkjøling eller frikjøling.

En tørrkjøler er fleksibel og har flere bruksområder, noe som gjør den gunstig å bruke ved nedkjøling av energikilder eller for bruk ved frikjøling. Tørrkjøleren kjøler vann i et lukket system uten å komme i kontakt med uteluften ved hjelp av kraftige vifter. En tørrkjøler finnes i mange ulike varianter, noe som kan gjøre det vanskelig å finne den som passer best til hvert prosjekt – også fordi en tørrkjøler har mange faktorer som må vurderes.

En tørrkjøler brukes ofte sammen med et kjølesystem, en varmepumpe eller når det skal utføres tester på varme- eller kjøleutstyr, hvor tørrkjøleren effektivt skal fjerne overskuddsvarme. Vi vet at alle prosjekter tilbyr ulike tilpasninger og at det kan være krevende å finne riktig utstyr. Våre spesialister arbeider derfor hver dag med å designe nøkkelløsninger ned til minste detalj som møter kundens behov, for å skape best mulige resultater. En tørrkjøler tilbyr også rimelige og enkle alternativer for frikjøling, noe som gjør at du ikke trenger et kjølesystem i drift og uten å bruke strøm for å drive tørrkjøleren.

Kjøling av anlegg

Energy Rent kontaktades av IVAR IKS under uppförandet av en biogasanläggning för olika typer av matavfall och slam vid Grødland i Rogaland. Vi levererade sedan 6 torrkylare med glykol och en mängd plattväxlare för att kyla ner anläggningen. Anläggningen är en av Norges största biogasanläggningar och stod färdig 2015.

Det finns många fördelar med en torrkylare

En tørrkjøler er stor og krever plass, men til sin fordel er den meget fleksibel i bruk og kapasitetsregulering. Noen tørrkjølere kan installeres både innendørs og utendørs og er lukkede systemer – noe som beskytter anlegget. En tørrkjøler krever glykol i vannkretsen, men er til gjengjeld nesten vedlikeholdsfri og svært gunstig for varmegjenvinning. Dette gjør tørrkjølere fordelaktige for kjøling eller frikjøling.

Backupsystem, nødløsning eller testing

Vi leverer ofte leieutstyr for akutte og/eller hastende situasjoner på kort tid. Vi har blant annet levert tørrkjølere akutt til Stavanger Universitetssykehus. Med lang erfaring i akuttutleie kan vi på kort tid sette opp skreddersydde løsninger som dekker kundens skreddersydde behov. Sammen med en stor utleieflåte og rask levering kan vi i de fleste tilfeller levere utstyr for alle anledninger innen 24 timer.

Over flere år har Energy Rent også levert og hjulpet kunder med den riktige leieløsningen for testing. Trenger du en tørrkjøler for å teste varmesystemet? Vi leverer skreddersydde løsninger for best mulig testing av ditt system.

Mobil tørrkjøler DC 250 og DC 1000

Vi har flere forskjellige mobile tørrkjølere i vår utleieflåte. Tørrkjøleren DC 250 er en mindre tørrkjøler som kan regulere luftstrømmen i 3 trinn, og som kan installeres både innendørs og utendørs. På den annen side kan DC 1000, som er en større mobil tørrkjøler, regulere luftstrømmen i 12 forskjellige trinn.

tørrkjøler

24-timers sikkerhetstelefon

Vi i Energy Rent har over ti års erfaring med utleie av tørrkjølere. Enten det er planlagt eller haster, kan vi hjelpe deg med de beste løsningene for å tilfredsstille dine behov.
Vi har en bemannet telefon som kan brukes når som helst, hvis ulykker og kriser skulle oppstå. Kontakt oss for en prat om å leie en tørrkjøler.

Tørrkjøler for nedkjøling eller frikjøling.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.