Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Oversiktsbilde av stor fotballstadion

Undervarme til kunstgress og fotballbaner

Undervarme til kunstgress og fotballbaner!

Undervarme til kunstgress og fotballbaner har blitt en viktig del av å opprettholde optimale spillforhold gjennom hele året. Energy Rent gir deg tilgang til mobile fyrkjeler for utleie, som er skreddersydd for undervarme til kunstgress og fotballbaner. Våre fyrkjeler er ikke bare effektive, men også miljøvennlige, og de er ideelle for oppvarming av undervarme på fullskala fotballbaner.

I løpet av vintermånedene er det avgjørende å holde fotballbanene i brukbar stand, og undervarmen spiller en avgjørende rolle i denne sammenhengen. Den primære funksjonen til undervarmen er å forhindre tele i bakken, som kan føre til skader og vanskeligheter for spillerne. Dette bidrar til å opprettholde banens spillbarhet, uavhengig av kaldt vær.

Det er verdt å merke seg at undervarmen vanligvis brukes til å holde fotballbanen telefri, og ikke nødvendigvis for å smelte snø. Snørydding og fjerning av snø gjøres ofte med snøfresere eller lignende utstyr.

 

Energy Rent er spesialister

Energy Rent AS har spesialisert seg på utleie av midlertidige varme – og kuldeanlegg og har betydelig erfaring med prosjekter som involverer levering av mobile varmesentraler for undervarme på fotballbaner. Vi forstår viktigheten av å oppfylle miljøkrav i dagens samfunn. Derfor tilbyr vi et utvalg av fossilfrie alternativer for mobile varmesentraler, inkludert elektriske varmesentraler, varmesentraler som drives av biodiesel eller biogass, samt varmesentraler som bruker pellets som brensel. Dette gir deg fleksible og bærekraftige alternativer som er i tråd med dagens miljøkrav.

I tillegg til våre varmesentraler tilbyr Energy Rent også produkter fra Kilfrost, en anerkjent aktør innen avising av fly. Disse produktene kan også være nyttige for å forhindre isdannelse på kunstgressbanen og opprettholde trygge og optimale forhold for spill.

For å sikre at undervarmen fungerer effektivt, tilbyr vi også etylen og propylen glykol, som er vanlige varmebærere brukt i undervarmesystemer. Disse varmebærerne bidrar til å opprettholde jevn og pålitelig oppvarming av banen, selv under krevende forhold.

Uansett hva du trenger når det gjelder undervarme for kunstgress og fotballbaner, kan du stole på Energy Rent AS for miljøvennlige og effektive løsninger. Vi er dedikerte til å støtte deg med toppmoderne utstyr og ekspertise. Vårt mål er å sikre optimale forhold for fotballspill hele året.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.