Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Lastebil med varmecontainer lastet på forrand ett bygg under renovering.

Utleie av fossilfri oppvarming til byggeplasser

Den norske regjeringen ønsker fossilfrie løsninger for byggeplasser over hele landet innen 2025. I tillegg har miljørådet kartlagt bruken av fossil varme og konkluderer med at bensin, diesel, fyringsolje og gass vil bli faset ut i de kommende årene. Rapporten nevner at varmeovner som bruker fossil diesel kan erstattes med varme fra elektrisitet eller fjernvarme.
Derfor fokuserer vi hos Energy Rent på å levere løsninger for fossilfri oppvarming. Vi leier ut fossilfri oppvarming til din byggeplass. Har du et stort prosjekt på gang? Nøl ikke med å kontakte oss angående fossilfrie løsninger i selve byggeprosessen. Hos Energy Rent har vi ekspertisen og utstyret som stemmer overens med regjeringens ønsker.

Tørking og tining

Vi leier ut fossilfri oppvarming i mange varianter til din byggeplass. Hvis du trenger oppvarming under selve byggeprosessen, enten det er for tørking eller tining, har vi det du trenger.
I vår produktportefølje finner du alt fra mobile varmevekslere til luftbatterier. Blant annet kan vi leie ut vannbåren oppvarming med bioolje, gass, varmepumper eller elektrisitet. For oss er ingen prosjekter for store eller for små. Vi har levert flere varmesystemer i MW-klassen, faktisk over 7,5 MW i ett enkelt prosjekt.

Forsvarsbygning

Et av våre referansejobber relatert til utleie av fossilfri oppvarming til byggeplasser var da vi testet kjølesystemet for forsvarsbygninger i Sverige med bioolje. Vi leverte 1,5 MW varme med komplett leveranse, temperaturkontroll og shunt. RME100 biodrivstoffolje fra raps oppfyller kravene til å være fossilfri, og det meste av utstyret vårt kan kjøre på denne typen olje.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.