Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av varmepumpe til byggvarme

Utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass

Utleie av fossilfri oppvarming

Den norske regjeringen ønsker fossilfrie løsninger til byggeplasser over hele landet innen 2025. Videre har miljødirektoratet kartlagt bruken av fossil varme kommer frem til at Bensin, diesel, fyringsolje og gass skal fases ut i årene som kommer. I rapporten nevner de at varmeaggregater som bruker fossil diesel kan byttes med varme fra elektrisitet eller fjernvarme.

Derfor har vi i Energy Rent fokus på å levere løsninger for fossilfri oppvarming. Vi har utleie av fossilfri oppvarming til din byggeplass. Har du et stort prosjekt på gang? Ikke nøl med å kontakte oss om fossilfrie løsninger i selve byggeprosessen. Vi i Energy Rent har kompetansen og utstyret som står i stil med regjeringens ønsker.

Tørking og tining

Vi leier ut fossilfri varme i mange varianter til din byggeplass. Skulle du trenge oppvarming under selve byggeprosessen, enten det er til tørking eller tining, har vi det du trenger.

I produktporteføljen vår finner du alt fra mobile varmevekslere til luftcoils. Vi kan blant annet leie ut vannbåren varme med bioolje, gass, varmepumpe eller strøm. For oss er ingen prosjekter for små eller for store. Vi har levert flere varmeanlegg i MW-klassen, faktisk over 7,5 MW i ett og samme prosjekt.

Forsvarsbygg

Én av våre referansejobber knyttet til utleie av fossilfri oppvarming til byggeplasser var da vi testet kjøleanlegget for forsvarsbygg i Sverige med bioolje. Vi leverte 1,5 MW varme med komplett leveranse, temperaturstyring og shunt. RME100 biofyringsolje på raps tilfredsstiller kravene for fossilfritt, og det meste av vårt utstyr kan kjøre på denne typen olje.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.