Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde fra innsiden av et lager

Utleie av kjøling og ventilasjon til lager

Energy Rent AS er eksperter innen utleie av midlertidige kjølingvarme og ventilasjonssystem.

Vi kan temperatur og hjelper deg med riktig løsninger for raskt og effektivt resultat. Lagring er en stor industri i Norge som mange kanskje ikke tenker over. 

Det lagres at fra kjøtt og fiskeprodukter, til drikkevarer og andre tørr- og lengre holdbarhets varer. Lagervarer krever stabil og korrekt temperatur for å kunne opprettholde kvalitet og holdbarhet. 

Kjøling av distribusjonssenter

Distribusjon er en bærebjelke i det norske samfunn. Fra slike lagrer sendes det ut fisk- og kjøttvarer og ferske drikkevarer, samt andre dagligvareprodukter daglig. Energy Rent har kjølemaksiner for kjøling av slike lager. 

Energy Rent kan stille med rett utstyr på kort tid for å bistå med å holde temperaturen under kontroll. På den måten kan man holde hjulene i gang og kvaliteten på varene opprettholdes.

Bilde av distrubusjonssenter

Utleie av kjøling

Å kunne kontrollere temperaturen er essensielt for et suksessfullt lager. Ved hjelp av Energy Rent er det mulig å sette opp midlertidig lagring for å ta unna sesongbetonte industrier. Med korrekt temperatur kan kundene forlenge sesongen, øke kvaliteten og dermed øke fortjenesten. 

Snakk med oss om utleie av kjøling. 

Gulerotbonde

Nødkjøling

Vi ble kontaktet av en stor aktør i Norge, da deres kjøleanlegg brøt sammen. På rekordtid satte vi opp et kjøle/fryseanlegg. Kunden ventet store mengder vare som kunne skapt store utfordringer, da kunden hadde ett defekt kjøleanlegg. Vi stilte da med alt fra kjølemaskiner, fancoils, slanger og generator

Bilde av mobil nødkjøling på lastebil

En av Norges ledende

Energy Rent er an av Norges ledende bedrifter innen midlertidig varme og kjøling. Vi tilbyr løsninger skreddersydd etter ditt behov, og sørger for at temperaturen tilfredsstiller dine ønsker. Vi har lang og bred erfaring innen utleie av kjøling, varme, og ventilasjon.  

Bilde av personer som tolker data

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.