Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av ventilasjonsanlegg montert på tak

Utleie av mobil aircondition

Mer behagelig temperatur året rundt med mobil aircondition

Når temperaturen i rommet blir for høy, kan mobil aircondition som kjøler ned luften være løsningen du trenger. Energy Rent tilbyr midlertidige airconditioner av høy kvalitet som hjelper deg med å opprettholde en behagelig temperatur året rundt.

 

Hvorfor leie mobil aircondition?

Å opprettholde riktig temperatur i et rom er avgjørende for komforten din. Kald luften fra mobil aircondition kan gjøre 30 grader til en mer behagelig temperatur på kort tid. Her er noen fordeler og ulemper ved bruk av mobil aircondition og luft-til-luft varmepumper:

Fordeler:

  • Mer effektiv kjøling: Våre midlertidige aircondition-enheter er effektive når det gjelder å senke temperaturen i rommet, og de er enkle å flytte rundt etter behov.
  • Fleksibilitet: Mobil aircondition gir deg muligheten til å kjøle ned spesifikke områder i hjemmet eller på kontoret uten behov for fast installasjon. Du kan flytte den dit du trenger den mest.
  • Unngå installasjonsproblemer: Våre mobile enheter krever ingen permanent installasjon, i motsetning til luft-til-luft varmepumper som bruker vann, og kan brukes umiddelbart.
  • Enkel bruk: Våre enheter er brukervennlige med intuitive kontroller, slik at du kan justere temperaturen og innstillingene etter dine preferanser med letthet.
  • Estetisk tiltalende: Energy Rent tilbyr enheter som passer inn i de fleste miljøer, så du trenger ikke bekymre deg for at de ikke passer inn.

Ulemper:

  • Energi: Luft-til-luft varmepumper har gjerne energiklasse A, som er energieffektive, men mobil aircondition bruker mer energi. Noen ganger bruker de vann til å fjerne varme, men de kan håndtere kondensvann mer effektivt enn tidligere.
  • Støy: Noen mobile aircondition-enheter kan være støyende, men vi tilbyr stille alternativer for forbedret komfort. 

Hvordan fungerer en mobil aircondition?

Enheten fungerer ved å trekke inn varm luft fra rommet og kjøle den ned ved hjelp av en kompressor, kondensator, strupeventil og fordamper. Den avkjølte luften blir deretter distribuert til rommet, mens den varme luften blir sendt ut gjennom en fleksibel slange som kan ledes ut av vinduet eller en annen åpning.

Kontakt Energy Rent for dine behov

Trenger du ventilasjon i en nødsituasjon eller planlagt behov? Stol på Energy Rent for mobil ventilasjon. Kontakt oss for å opprettholde riktig temperatur uansett sted, uten forpliktelser.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.