Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av flere varmevekslere på verksted

Utleie av mobil varmeveksler til industri

Effektiv varmeoverføring med mobile varmevekslere

En varmeveksler er en mekanisk enhet som er utformet for å overføre varme effektivt fra ett medium til et annet. Med over ti års erfaring tilbyr vi utleie av mobile varmevekslere som raskt kan implementeres for å håndtere både planlagte og uforutsette situasjoner over hele Norge. Dette bidrar til å redusere skader og minimere problemer ved utskiftning av utstyr.


Vi tilbyr industrielle mobile varmevekslere som er spesialtilpasset ulike prosesser. Våre enheter kan håndtere temperaturer fra -20 til +160 grader Celsius og tåler trykk opp til 30 bar. De har en varmekapasitet på opptil 1000 kW og en kjølekapasitet på opp til 500 kW. Våre mobile varmevekslere, som er enkle å installere og sette i drift, kan benyttes både innendørs og utendørs, og de fleste er designet til å passe på en standard europall.

Johan Castberg-prosjektet

Prosjekt: leveringen av utstyret til Johan Castberg tidlig i 2022. Leverte vi seks mobile varmevekslere som til sammen bidro med en effekt på 4600 kW for testing på skipet.

Spesialiststøtte gjennom hele prosessen

Vårt team av spesialister er alltid klare til å bistå gjennom hele prosessen, uansett om det dreier seg om kapasitetsproblemer, omstillingsprosesser, nødstilfeller eller sesongbaserte behov, for å sikre den optimale løsningen for hver enkelt kunde.

Midlertidig erstatning under vedlikehold

Når deres varmevekslere trenger testing, rengjøring eller vedlikehold, tilbyr vi mobile varmevekslere som en midlertidig erstatning, slik at produksjonen kan fortsette uforstyrret. Vårt utstyr kan enkelt integreres i eksisterende systemer uten større forstyrrelser.

Effektiv rensing av varmevekslere

Vi utførte nylig en kjemisk rens av to store sjøvannsvarmevekslere som hadde redusert varmeoverføringskapasitet. Ved hjelp av mobilt CIP-utstyr med en 22 kW varmekassett og en pumpekapasitet på 170 liter per minutt, rengjorde vi effektivt varmevekslerne ved bruk av tilpassede kjemikalier.

Tilgjengelig 24/7 for uforutsette behov

Våre tjenester er tilgjengelige 24/7 for å støtte dere i alle typer situasjoner. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om utleie av mobile varmevekslere tilpasset deres behov.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.