Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av gassbrennere

Utleie av pelletsanlegg

Utleie av pelletsanlegg

Spør Energy Rent AS om hjelp! Energi og miljø er to viktige drivere når kundene skal velge løsninger for oppvarming, dette er noe vi i utleiebransjen merker godt. Av den grunn tilbyr vi utleie av pelletsanlegg.

Vi i Energy Rent AS er opptatt av energi og miljø, og vi har levert flere store midlertidige anlegg, som er blitt drevet blant annet fra miljøvennlig bio-olje og miljøvennlig gass.

I leveranseporteføljen har vi også levert industrielle varmepumper, faktisk til en ekte Hollywood film, Snømannen av Jo Nesbø. Siste skuddet på stammen er utleie av pelletsanlegg. Her kan vi tilby mobile midlertidige løsninger for utleie, hvor brenselet er enten flis eller pellets.

Det er mange gevinster ved å fyre med pellets eller flis, som blant annet god driftsøkonomi, og en god miljøprofil. Vi kan levere pelletsanlegg for utleie fra ca 30kW og opp i MW klassen.

Energy Rent AS kan ta på seg alt fra leveranse av utstyr til drift og vedlikehold. Vi er også fleksible med tanke på finansieringen. Vi kan se på løsninger hvor kunden betaler kun for brukt energi, eller hvor vi har en fast sum for utstyr og en variabel kost etter forbruk. Ta kontakt, vi hjelper vi deg gjerne.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.