Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en pumpemodul

Utleie av pumper

Utleie av pumper

Å håndtere effektiv mediebevegelse krever en nøye dimensjonert pumpe, spesielt tilpasset situasjonen. Når behovet for pumping oppstår, eller hvis den permanente pumpen svikter, er det avgjørende å velge den riktige midlertidige løsningen. Vi i Energy Rent er eksperter på utleie av pumper, og vi har det du trenger!

Mobil Pumpe PU 30
Mobil Pumpe PU 30

Pumper for alle behov

Behovet for utleie av pumpe kan oppstå når som helst, og Energy Rent er klare for å takle de utfordringene du møter. Vi har pumper tilrettelagt for alle mulige medier, for eksempel vann, sjøvann, glykol, olje, syre eller kjemikalier. Uansett hva som må pumpes sørger vi for at jobben kan gjøres raskt og effektivt.

Kilfrost GEO – miljøvennlig varmeoverføringsvæske fra Energy Rent AS
Varmeoverføringsvæske

Om det oppstår behov for påfylling av væske kan vi stille med komplette pumpesett, både standard (3 m3/t) og med høyere effekt (10 m3/t). Trenger du å fylle større mengder har vi også sirkulasjonspumper. Uansett hvilke behov du møter på har vi det du trenger for mobile pumper.

Vårt Brede Utvalg av Pumper

Hos Energy Rent forstår vi at behovet for pumpeutleie kan oppstå når som helst og hvor som helst. Derfor har vi et omfattende utvalg av pumper som er tilrettelagt for alle typer medier, inkludert vann, sjøvann, glykol, olje, syre og kjemikalier. Uansett hva som må pumpes, sørger vi for at jobben blir gjort raskt og effektivt.

Varmeoverføringsvæske

I tillegg til vårt allsidige utvalg av pumper, tilbyr vi også komplette pumpesett for påfylling av varmeoverføringsvæske. Våre sett inkluderer standardpumper med en kapasitet på 3 m3/t, samt høyeffektspumper med en kapasitet på 10 m3/t. For prosjekter som krever større mengder varmeoverføringsvæske, har vi også sirkulasjonspumper tilgjengelig. Uansett hva dine spesifikke behov måtte være, har Energy Rent den perfekte mobile pumpeløsningen for deg.

En Bekymringsfri Opplevelse

Når du leier en mobil pumpe fra Energy Rent, trenger du ikke bekymre deg for frakt og montering. Vi tar hånd om alt dette for deg. Alt vi trenger å vite er hvilken type væske som skal pumpes, samt informasjon om temperatur og bruksområde.

Vi ber også om dimensjonene og lengden på rørene som skal brukes, samt informasjon om eventuelle trykkfall i systemet. Dette gir oss muligheten til å levere en skreddersydd løsning som passer perfekt til prosjektets behov. Vår ekspertise har gjort det mulig for oss å levere pumper med presise dimensjoner og skreddersydde løsninger for kunder, inkludert IceBreaker, som bruker våre pumper til mobile isbaner.

Kvalitet og Pålitelighet

Vi forstår viktigheten av å kunne stole på utstyret ditt når du jobber med mediebevegelse. Derfor tilbyr Energy Rent ikke bare pumper, men også fleksible slanger, koblinger og alt nødvendig tilbehør. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å skaffe ekstra utstyr andre steder. Energy Rent jobber hardt for å levere kvalitet, raskt og effektivt, slik at du kan fokusere på dine oppgaver uten avbrudd.

Erfaring og Ekspertise

Energy Rent har mange års erfaring innen levering og montering av mobilt utstyr. Vi har opparbeidet oss en sterk kompetanse som gjør oss i stand til å tilpasse løsninger for en rekke utfordringer. Våre erfarne fagfolk er dedikerte til å levere den aller beste løsningen for dine behov. Vi mener at vår kunnskap legger det beste grunnlaget for en sikker og effektiv mobil pumpe. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om utleie av pumper!

Vi leverer og monterer utleie pumper

Leier du en mobil pumpe hos Energy Rent trenger du ikke bekymre deg for frakt og montering. Vi leverer alt du trenger til ditt prosjekt, og hjelper deg å sette det opp. Alt vi trenger å vite er hvilken type væske som skal pumpes, i tillegg til temperatur og bruksområde.

Videre må vi også vite dimensjoner og lengde på rørene, samt informasjon om trykkfall i systemet, så kan vi levere en perfekt tilpasset løsning til prosjektet. Vi har for eksempel dimensjoner, og levert utleie av  pumper til IceBreaker sine mobile isbaner.

Leie kjøling til isbane
Leie kjøling til isbane

Vi har utleie av fleksible slanger, koblinger og alt nødvendig tilbehør – slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skaffe noe som helst. Energy Rent jobber hardt for å levere kvalitet, raskt og effektivt.

Eksperter på mobile utleie pumper

Energy Rent har lang erfaring innen levering og montering av mobilt utstyr, og vi kan garantere best mulig resultat – tilpasset ditt behov. Vi tilrettelegger for hvilke utfordringer som helst, og sørger for den aller beste løsningen for dere. Vår kunnskap legger det beste grunnlaget for en sikker og effektiv mobil pumpe. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale ang utleie av pumper!

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.