Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av opp montert ventilasjonsutstyr hos kunde

Utleie av ventilasjonsaggregater

Hos Energy Rent AS foregår utleie av ventilasjonsaggregater. Ren og temperert luft er viktig for både velvære og produktivitet. Utleie av ventilasjonsaggregater hvor du bare trenger å koble til strøm og kanaler får du hos Energy Rent. Ventilasjonsaggregatet kan leveres med innebygd kjøling og oppvarming.

Det er viktig å tenke på når du leier en ventilasjonsenhet, er å vite hva du trenger når det gjelder luftmengde og om du trenger integrert varme og kjøling. Plassering er viktig å tenke på, siden ventilasjonsaggregatene kan være ganske store.

Energy Rent AS kan tilby de beste leieløsningene. Som nevnt ovenfor har vi leieløsninger der kunden bare trenger å koble til elektrisitet og ventilasjonskanaler, men vi har også løsninger der vi leverer ventilasjonsbatterier beregnet for vann, da må du være ansvarlig for den faktiske produksjonen av både kjøling og oppvarming.

Vi kan også hjelpe til med utleie av varme og kjøling basert på vannbåren varme. Deretter leverer vi både en kjølemaskin og en komplett mobil varmesentral med kjele, pumpe og ekspansjon. Vi kan også levere mobil varmepumpe til utleie. Dette er veldig fordelaktig og krever ikke mye installasjon. Da får du en miljøvennlig oppvarming som bonus.

I noen tilfeller leverer vi komplette pakker for temperaturkontroll. Dette inkluderer en generator, kjølemaskin eller varmepumpe, slanger, buffertank, sirkulasjonspumpe, glykol og driftsansvar.

Kundegruppene som leier ventilasjon varierer fra hoteller, kjøpesentre til industrier og bygg- og anleggsbransjen.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.