Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Hetoljeanlegg transport

Hetoljeanlegg - til mange formål

Utleie hetoljeanlegg til flere typer industri

Hetoljeanlegg brukes i flere typer industrier, og til mange forskjellige applikasjoner, hvor ønsket temperatur er høyere enn det normalt er mulig å oppnå med vann/vanndamp. Hetoljeanlegg er som oftest svært kritiske for produksjonen, og er som regel i drift døgnet rundt.

Vi i Energy Rent har lang erfaring med kritiske situasjoner og hasteoppdrag, og er tilgjengelige til en hver tid med døgnbemannet vakttelefon. Vi kan levere på rekordtid slik at uventede situasjoner varighet kan reduseres.

 

Mobilt hetoljenalegg

Mobilt hetoljeanlegg

Vi i Energy Rent har over ti års erfaring innen utleie av varme- og hetoljeanlegg. Denne erfaringen og kunnskapen vi har opparbeidet oss over en lang tid, sikrer at du får den beste løsningen på dine behov – uansett om det er akutt eller planlagt.

Alle våre hetoljeanlegg er signet og bygget i ISO containere. Dette for å skape en sikker og rask leveranse.

 

Levert til flere prosjekter

Energy Rent er spesialister på utleie av varmeanlegg, og har i over ti år levert komplette anlegg til flere ulike prosjekter.

Vi leverte nylig et komplett hetolje anlegg til en kunde som var uheldig å få brann i eget anlegg. Kunden var ikke forberedt på hendelsen, og hadde ingen planlagt beredskapsplan. De tok raskt kontakt med oss og vi fikk innen kort tid sendt ut komplett anlegg. Kunden fikk idriftsettelse på egen produksjon kun tre uke etter brannen.

Fordeler med hetolje anlegg

Hetoljeanlegg kan kjøres med høyere temperatur enn med vann og med lavere trykk enn damp. Et hetoljeanlegg har mulighet til å gi prosesstemperatur opp mot 400C grader, ved riktig valg av hetoljekvalitet. Man har godt kontroll på prosessor temperaturen hvilket er veldig viktig i enkelte industrier.

Da hetoljeanlegg ikke inneholder vann får man heller ikke problem med isdannelse, og da heller ingen frostskader. Hetoljeanleggene er så å si trykkløse i motsetning til vann og damp anlegg. I tillegg så er det få problemer med korrosjon, kondens og avsetninger som følge av oljens egenskaper.

 

Hetoljeanlegg HMO 400

Vi har en stor utleiepark av varmeanlegg. Ett av våre hetoljeanlegg er HMO 400. HMO 400 er en industriell kjele som er raskt og fleksibel klar for selvstendig bruk. Denne hetoljekjelen har lagrinsplass for thermal oil, internt gass buffer system og pumpe.

Hetoljekjelen har en varmekapasitet på 400kW, den er utstyrt med LPG brenner og den har et kompakt design i en 20 fots container. HMO 400 er spesielt godt egnet for lengre prosjekter og langtidsleie.

Vi er fleksible og har dyktige fagfolk som kan skreddersy etter egne ønsker. Det er blant annet mulig å levere HMO 400 med Bio-Diesel brenner og tank på forespørsel.

Utleie av mobilt hetoljeanlegg til produksjon av lim

Vi ble tilkalt når kundens eget hetoljeanlegg fikk stans. Vi leverte da et komplett mobilt 400 kW hetoljeanlegg for temperaturer opp mot 280 grader, slik at kunden kunne fortsette med å produsere lim.

 

Rask levering av kvalitet

Energy Rent spesialiserer seg på mobile løsninger og rask levering. Ved å kombinere tilgang på kvalitetsprodukter, lang erfaring og god kunnskap, kan vi garantere den aller beste løsningen for et hetoljeanlegg som ditt behov. Ta kontakt med oss for en prat om leie av hetoljeanlegg.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.