Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
ventilasjonsaggregat

Utleie ventilasjon under rehabilitering

Utleie ventilasjon – din løsning for et behagelig miljø

Når det kommer til utleie av ventilasjon, har vi dekket deg uansett prosjektets art eller størrelse. Uavhengig av om du står overfor et byggeprosjekt, en rehabilitering, et kontorlandskap som trenger riktig temperaturkontroll, eller midlertidige behov for luftkvalitet, har vi den perfekte løsningen for deg med våre utleieventilasjonsalternativer.

 

Økt trivsel med mobil ventilasjon 

Vi forstår viktigheten av riktig temperatur for å skape et trivelig og komfortabelt miljø. Tenk deg en messe eller en konferanse hvor alt er nøye planlagt, men temperaturen er altfor høy. Uansett hvor godt det organisatoriske er, vil det være en ubehagelig opplevelse for alle tilstedeværende. Våre mobile ventilasjonsanlegg er skreddersydd for å imøtekomme ulike behov, enten det dreier seg om bryllup, konferanser, motorrom, kontorlandskap eller andre anvendelser.

 

Drift av mobil ventilasjonsanlegg

Vi prioriterer din komfort og trygghet, derfor overvåker vi alle våre mobile ventilasjonsanlegg via internett. Dette innebærer at vi har full kontroll over temperatur og systemdrift, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver mens vi tar vare på det tekniske og sikrer at luftkvaliteten opprettholdes til enhver tid. Vi er her for å gjøre din opplevelse så behagelig som mulig når det kommer til utleie av ventilasjon.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.