Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
utleie ventilasjon av Energy Rent AS

Utleieløsninger for kjøling

Utleieløsninger for effektiv kjøling

Hos Energy Rent står vi alltid klare til å levere raskt når du trenger utleieløsninger for kjøling. Vi tilbyr skreddersydde utleieløsninger for serverrom, kontorer, butikker og mye mer. Som eksperter på mobil kjøling har vi den nødvendige kompetansen for å løse dine kjølebehov!

Håndter varmen i sommeren med Energy Rent

Sommeren nærmer seg, og temperaturene stiger stadig. Selv om det kan være behagelig utendørs, er det ikke alltid like gunstig innendørs. Inne i datarom jobber servere og maskiner hardt, og høyere temperaturer kan føre til redusert ytelse og økt risiko for systemfeil.

På kontoret, i butikken eller på en restaurant kan varme også være ubehagelig for alle. Selv om slike steder vanligvis har kjølesystemer, hva gjør du når systemet plutselig svikter?

Unngå kjøleproblemer gjennom testing

Å oppleve for høy varme i serverrommet er en marerittsituasjon. Selv en liten økning i temperatur kan redusere levetiden til datasystemene betydelig. Hvis temperaturen blir for høy, kan det føre til systemfeil og tap av data. Derfor er det avgjørende å ha fungerende systemer som er skreddersydd for ditt rom. Vi kan hjelpe deg med å teste dine eller dine kunders eksisterende systemer!

I 2018 leverte vi en komplett utleieløsning for kjøling for å teste datasentrene til Media City Bergen, som huser NRK og TV2. Dette tillot dem å forsikre seg om at systemene fungerte som de skulle før de begynte operasjonen.

Vi har også testet kjøling for ulike forsvarsanlegg for det svenske forsvaret, en prestasjon vi er stolte over.

Energy Rent kan utføre testing av kjøling for en rekke forskjellige typer lokaler, uansett om du trenger små kjøleenheter eller større utleieløsninger for kjøling. Vi har et bredt spekter av produkter og tilpasser oss etter dine behov.

Rask levering av mobil kjøling op kort varsel

Hva gjør du når ditt eksisterende kjølesystem svikter, og du plutselig står uten kjøling på serverrommet, kontoret eller i storkjøkkenet? Energy Rent er spesialister på mobile løsninger og leverer på kort varsel. I 2017 ble vi kontaktet av en bedrift som stod uten kjøling på et stort matlager. På under 2 timer hadde vi levert en komplett kjøleløsning, og unngikk at store mengder mat ble ødelagt.

Med vår lange erfaring, omfattende kompetanse og varierte utvalg av produkter og utstyr, kan vi hjelpe deg raskt med en løsning på dine kjølebehov, uavhengig av størrelsen på lokalene. 

Midlertidige kjøleløsninger for alle behov

Som eksperter på mobile kjøleløsninger er vi spesialister på å finne de beste midlertidige kjøleløsningene. For enhver hendelse eller arrangement med mange mennesker stilles visse krav til kontroll på temperatur og luftkvalitet. Forhøyede temperaturer og dårlig luft kan raskt gjøre arrangementet ubehagelig. Løsningen er å velge riktig dimensjonerte midlertidige kjøleløsninger.

Vi har lang erfaring med å opprettholde riktig temperatur og luftkvalitet på alt fra bryllup og fester til mindre og større arrangementer. Vår produktportefølje inneholder løsninger for enhver situasjon, enten det er innendørs eller utendørs.

Når du velger Energy Rent for dine kjølebehov, er du garantert rask og profesjonell service, enten det er akutte situasjoner med systemsvikt, behov for testing av løsninger eller planlegging av arrangementer. Vi har den nødvendige erfaringen og kompetansen for å håndtere alle dine kjølebehov. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om dine krav og behov!

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.