Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Jente på en av Energy Rent sine mobile skøytebaner i Stavanger

Vi leverer nøkkelferdige skøytebaner

– med garanti for sikker is, helt uten komplikasjoner!

Icebreaker er et konsept av Energy Rent AS – en av Norges ledende bedrifter innen midlertidig varme og kjøling.

Det skal være enkelt å skape god stemning og samhold. Vi har derfor satt opp to ulike basicpakker som inkluderer alt som trengs.

Skøytebanen kan bygges akkurat der du måtte ønske, noe som gjør den til det naturlige møtestedet. En mobil skøytebane gir et attraktivt bysentrum som inkluderer fysisk aktivitet og samhold, perfekt for skoleklasser, barnehager og andre sosiale sammenkomster for grupper.

« – Me prøver å skapa liv og aktivitet i Bryne sentrum. Å vera med på denne isbanen er midt i vårt kjerneområde, så me brukte ikkje lang tid på å bestemma oss for å vera med då Christian kom til oss med ideen, seier Olav Hetland, leiar i Brynes Vel.»

Skap magiske øyeblikk hvor som helst!

Årets sesong har hatt stor suksess ved innebygde skøytebaner. En innebygget isbane gir deg garantert bruk, uansett vær og vind!

Energy Rent AS leverer mobil Icebreaker isbane og underlag, samt montasje og demontering, og tilbyr opplæring av driftspersonell til vedlikehold av is i driftsperioden.

Det kan også legges til tilleggsvalg til grunnpakken etter eget ønske. Vi har følgende tillleggsvalg: Telt, Skøyter. Pakker fra 50 par., Skøytehjelpere. Pingviner/seler, Aktiviteter. IceByk-pakker fra 4.stk., Curling, Vedlikehold med skrape, eller med børstemaskin og overflatemaskin., Plexi-vant, Lys og lyd enten som grunnbelysning og Basic lydanlegg, eller med farget lys, disko kule og bedre lyd, Skøytebane som gangsti, runding, med sklie eller innendørs, Salgsvogn (til mat/drikke og skøyteutleie).

Mulighetene er mange, og vi hjelper dere mer enn gjerne med å skreddersy den beste løsningen for deres drømmescenario, om tilvalg og endringer fra grunnpakken er ønskelig.

Dere står selv for transport av utstyr til mobil Icebreaker skøyteban, og daglig vedlikehold av isen. Dere må ha følgende tilgjengelig: 2 strømuttak, kabel lagt frem til kjølemaskin med støpsel (hunn), vann (ca. 2 bar trykk, må være tilgjengelig i nærheten av banen i driftsperiode), Truck (2,5t) til disposisjon ved montering og demontering, – arbeidslys

Reklamemuligheter på skøytebanen

Reklamemulighetene for å skaffe aktuelle sponsorer er mange.

Bankisen i Sandes ble bygget i sammarbeid med Sandnes kommune. Hovedsponsor for prosjektet var Sandnes Sparebank, og de fikk derfor døpe isbanen for «Bankisen». Sammarbeidspartner Domino’s hadde ansvar for utleie av skøyter. Både banken og Domino’s opplevde mye blest og omtalerundt eventet, og fikk reklame verdt gull!

sponsor illustrasjon for reklame på isbane

Illustrasjonen over er et eksempel på reklamemuligheter for en skøytebane på 150m2.

En mobil skøytebane er det perfekte markedsføringsverktøyet for å skape blest rundt ditt arrangement

Flere av Icebreaker isbanene vi har levert tildligere har blitt brukt i idrettsaktive arrangementer. Det har blant annet blitt holdt ishockey-turnering på isen i Stavanger sentrum, og kunstskøyte- opptreden på bankisen på Ruten i Sandnes.

Aktuelle sponsorer til skøytebanen kan være:

  • Banker
  • Forsikringsselskaper
  • Næringsutbyggere
  • Mat- , hotell- eller byggvarekjeder
  • Kraft/energi selskaper
  • Arrangement-tjenester
  • Bemanningsselskap
  • Lokale næringskjeder
  • Vi hjelper deg gjerne med tips til markedsføring.

Dugnadsarbeid med salgsvogn

Salgsvogn som tilvalg kan gi dugnadsarbeid for lokale idrettsarenaer. Dette er en flott mulighet for idrettsklubber til å skaffe noen ekstra midler, samt at det skaper et koselig samhold og miljø, spesielt for foreldre og besteforeldre, som da gjerne kan unne seg en god kopp varm kaffe eller kakao. Dette gir også gode muligheter for å leie ut skøyter.

Sitat

Skøytebanen er en stor hit blant brukerene

I helgene er tilbudet veldig populært med flere hundre på skøytebanen daglig, forteller skøyteutleier ved skøytebanen i Stavanger sentrum Tindra Arndottir. Også i hverdagene er det opp mot flere barn og voksne som boltrer seg på isen.

Isbanene blir brukt til flere ulike formål, og er attraktive både på dagtid og på kveldstid.

Isbanen som i år har stått på Randaberg var fullbooket for alle mulige reservasjoner knapt en uke etter at banen sto ferdig montert på toget.

«Det har gått over alle forventninger. Det er en sann glede å se hvordan barna koser seg på isen» sier Svein Sørnes, daglig leder i Landsbyforeningen.

skøytebane gir skoler og andre grupper en flott mulighet for å kunne variere aktivitetene. Flere skoler og barnehager har benyttet de mobile isbreaker skøytebanene til gymtimer, men og bare for å gjøre noe sosialt litt utenom det vanlige.

24/7/365
Teknisk støtte 24/7 365
Utsendelse av utstyr
Leverer til hele Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.