Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Building heat for construction

Få et godt tilbud på leie av fossilfri varme til byggeplassen.

Fra og med 1. januar 2022 ble det innført et forbud mot bruk av fossil olje til oppvarming og tørking på byggeplasser. Vi er eksperter på utleie av fossilfri vannbåren varme og tilbyr miljøvennlige løsninger for byggvarme med effekter som spenner fra 9 kW til 7000 kW.

I fremtiden er det økende behov for energieffektive, utslippsfrie og sikre løsninger. De mange fordelene inkluderer forbedret drift, økonomi, arbeidsmiljø, kvalitet og redusert byggetid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Vi er eksperter på varme

Med over 10 års erfaring innen utleie av midlertidig varme til byggeplasser, er Energy Rent sine tekniske eksperter på varmepumper og vannbåren varme. Ukentlig leverer vi skreddersydde prosjekter der kunden har spesifikke krav til effekt, temperatur og design.

Vårt personale besitter den nødvendige kompetansen for å velge det mest passende utstyret for deres behov og er i stand til å levere raskt og effektivt.

Som et moderne og miljøvennlig selskap, er vi forpliktet til å imøtekomme fremtidens krav.

Bilde av anlegg

Lang og bred erfaring

Riktig temperatur er avgjørende i mange tilfeller. Mobile varmekilder sikrer rask oppvarming og oppfyller kravene til høyere effekt under byggingen. Miljøvennlige løsninger bidrar til at leverandører av teknisk permanente anlegg kan opprettholde sine garantier ved ferdigstillelse.

I 2018 gjennomførte vi et prosjekt ved Greverud Torget som involverte bruk av vannbåren varme. Ved å benytte gulvvarme, midlertidige konvektorer, vifter og midlertidige rør, klarte vi å akselerere tørke- og byggeprosessen for etasjene betydelig.

Bilde av bygg, miljøvennlig byggvarme

Mange fordeler

Det er flere fordeler knyttet til bruk av miljøvennlig vannbåren byggvarme. En av fordelene er at systemet ofte fungerer som en felles varmesentral, som begrenser drivstoffpåfyllingen til ett sted. Våre varmesentraler er bygget i henhold til høye kvalitetsstandarder med integrerte pumper, ekspansjon og styring, som alle overvåkes gjennom vår portal for sikker og pålitelig drift.

Dersom bygget tillater det, kan gulvvarme under byggeprosessen benyttes, noe som resulterer i et betydelig forbedret inneklima ved å redusere virvlingen av støv som genereres av vifter på byggeplassen.

Illustrasjon av bygg

Vi står klar til å hjelpe deg

Ikke nøl med å ta kontakt for en samtale om dine behov når det gjelder leie av varmesentraler. Vi er alltid tilgjengelige for å bistå deg på optimalt vis og tar på oss alle typer hasteoppdrag. Vi leverer tjenester til hele Europa.

Du er i trygge hender, la oss hjelpe deg videre!