Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Events

Vi leier ut varme, kjøling og ventilasjon din event

Energy Rent AS er eksperter innen utleie av midlertidige varmekjøling og ventilasjonssystem.

Vi er svært fleksible og kan levere raskt til ett hvert event. Uansett event, gi gjestene den perfekte temperaturen, slik at svette dager og kalde kvelder blir forhindret! Vi har blant annet miljøvennlige varmepumper med lave driftskostnader og ekstrem rask montering. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Miljøvennlig

Oppvarming og nedkjøling av lokaler, telt og haller er noe vi kan. Hvert eneste år har Energy Rent utleie av kjøle- og varmeutstyr til en rekke forskjellige arrangementer. Alt fra store messer i haller til mindre private eventer i hagetelt.

Vi har særlig fokus på miljøvennlige løsninger. For eksempel kan vi levere mobile «plug-and-play» varmepumper som har lave driftskostnader og har ekstremt rask montering. Vi har også utstyr for biodiesel og strøm.

Bilde fra en festival

Filmsett

Energy Rent ble valgt som leverandør for nedkjøling av innspillingen til Hollywood-filmen «Snømannen», der vi både sørget for å kjøle ned filmsettet og snøen som ble kjørt inn. I tillegg sørget vi for at skuespillerne foran kamera fikk frostrøyk, for å fremheve kulden.

Vi skaper fleksible løsninger uansett behov, slik at ditt event kan gjennomføres akkurat slik som du har lyst.

Bilde av et filmsett

Mobile isbaner

Energy Rent via konseptet IceBreaker planlegger, dimensjonerer, bygger og drifter egne mobile isbaner.

I desember 2021 satte vi opp en 450 kvadratmeter stor skøytebane ved Oljemuseet i Stavanger, i samarbeid med Stavanger Sentrum. Isbanen har blitt en årlig attraksjon sammen med julemarked, pepperkakeby, og andre eventer i sentrum.

Bilde fra en utendørs isbane

Rask respons - Topp kvalitet

Vi planlegger, dimensjonerer og setter opp den perfekte løsningen til et hvert event. Vi kan levere over de fleste sentrale områdene i landet på 1-2 dager. Med andre ord står vi klare for å gjøre vårt beste for at ditt arrangement gjennomføres knirkefritt.

Vi i Energy Rent er en solid partner som vet hvor viktig det er at man leverer det som er avtalt, til avtalt tid og pris. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere for å planlegge leie av utstyr til ditt event.

Bilde av folk medarbeidere som planlegger

Du er i trygge hender, la oss hjelpe deg videre!