Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Testing of unit

Vi leier ut varme, kjøling og ventilasjon til din test

Energy Rent AS er eksperter innen utleie av midlertidige varmekjøling og ventilasjonssystem

Vi har i flere år hjulpet kunder med å tilby gode og riktige utleieløsninger til testing. 

Energy Rent har kompetanse til å utføre testing hvor det er behov for varme eller kjøling i form av væske eller luft. Vi har også personell som kan beregne dimensjoner i forkant, og kan derfor garantere sikkert, godt og forutsigbart resultat. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet vårt inneholder faglig kunnskap og nyheter i bransjen. Vi spammer deg ikke med unødvendig mas.

Rett utstyr - Nøyaktig temperatur

Vi i Energy Rent har lang og god erfaring med testing av data og servere, og har flere referansekunder som Media City Bergen, det svenske forsvaret, og Green Mountain.

I Bergen ble vi leid inn for å teste datahallene til Media City Bergen (som blant annet huser NRK og TV2) før en permanent kjøleløsning var på plass. For det svenske forsvaret testet vi kjøling av ulike forsvarsbygg. To store prosjekter vi er stolt over.

Teknisk rom lei kjøling

Rett temperatur - Sikker testing

Vi i Energy Rent har i flere år hjulpet kunder med å tilby gode og riktige utleieløsninger til testing og kjøling. Det er viktig at du som kunde er trygg på at du får det som er forventet med tanke på korrekt temperatur, og nødvendige kapasitet under testen.

Bilde av en som utfører service

Vi strekker oss litt ekstra

Energy Rent står klar til å ta imot deg med sine kvalifiserte medarbeidere. Vi bistår deg som kunde med alt fra planlegging til selve utformingen ned på detaljnivå.

Vi kan tilby oppstart, service og vedlikehold. Vi kan også tilby skreddersydde service- og vedlikeholdskonsepter. Vi tilbyr interessante finansieringsmåter om behov som for eksempel «lei-og-kjøp» eller leie med et såkalt «buy-back»-alternativ.

Service

Testing av kompressor

Vi testet en offshorekompressor for K. Lund Offshore, der vi leverte alt av pumper, kabler, slanger og flenser til prosjektet. Vi løste oppgaven ved å kjøle ned overskuddsvarmen med kjølemaskin og mobil varmeveksler.

Enten om du ønsker å leie små kjøleenheter, større kjøleanlegg eller annet tilbehør til ditt eksisterende kjøleanlegg, så er vi behjelpelige med å finne de rette løsningene. Vi produserer etter dine ønsker og krav. Vi har et omfattende og stort utvalg av utstyr.

Bilde av anlegg

Du er i trygge hender, la oss hjelpe deg videre!