Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365

Få en kraftig rensing og avkalking av systemet ditt med Kamcos produkter

Med Kamcos innovative produkter for rensing og avkalking av oppvarmings- og kjølesystemer kan du spare betydelige driftskostnader over tid, samtidig som du forlenger levetiden og øker verdien på utstyret ditt. Ved å optimalisere ytelsen til utstyret vil du oppnå økt effektivitet, sikkerhet og stabilitet i systemene dine, samtidig som du reduserer risikoen for nedetid.

Utforsk vårt brede utvalg av løsninger for rensing og avkalking og opplev en enklere og mer kostnadseffektiv måte å vedlikeholde systemene dine på

Ring oss
Kamco produkter

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.

Fokus på brukevennlighet

Kamcos produkter er utviklet med tanke på å være brukervennlige og enkle å vedlikeholde, slik at du kan få maksimal verdi ut av investeringen din. Deres kjemikalier, pumper og tilbehør er designet for å gi en rask og effektiv rensing og avkalking av systemer for oppvarming og kjøling.

Kamco har et bredt utvalg av produkter for forskjellige applikasjoner, inkludert kraftig rensing og avkalking, korrosjonsinhibering og sterilisering, descaling, fireside cleaning og dieseltilsetninger. Deres produkter kan brukes til å rense og vedlikeholde en rekke systemer, inkludert vannrør, kjeler, varmtvannsberedere, varmevekslere og kondensatorer.

SYSTEM-HUSH

Rensing og avkalking

Kamco tilbyr en rekke effektive løsninger for rensing og avkalking av oppvarmings- og kjølesystemer. Blant produktene deres finner du CombiMag SOLO, en magnetisk power flushing filter som raskt fjerner forurensninger fra vannet, CombiMag DUAL DIGITAL, som kombinerer magnetisk rensing med integrert, digitalt kontrollert varmer, og CombiMag TWIN POWER, et twin magnetisk power flushing filter utviklet for bruk i kommersielle varmesystemer. Disse produktene er utviklet for å gi en kraftig rensing av systemer, og er ideelle for en rekke bransjer og applikasjoner.

COMBIMAG-SPLIT

Innovative produkter

Kamco er opptatt av å utvikle innovative produkter som kan hjelpe deg med å rengjøre og avkalk systemene dine på en mer effektiv måte.

Kamco er opptatt av å utvikle innovative produkter som kan hjelpe deg med å oppnå bedre resultater med mindre arbeid. Deres Clearflow-pumper, med flow reversal-teknologi, er et godt eksempel på dette. Disse pumpene gjør det enklere og raskere å rengjøre og avkalke oppvarmings- og kjølesystemer.

C210M-FWF-2

Miljøvennlig

Kamco har et sterkt fokus på miljøvennlige løsninger, og deres produkter er utviklet for å minimere miljøpåvirkningen og samtidig gi effektive resultater. Deres kjemikalier er biologisk nedbrytbare, og de jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter som er enda mer miljøvennlige.

SCALEBREAKER-FX
24/7/365

Vi er tilgjengelige i hele Europa

Energy Rent er problemløser med mobile, utslippsfrie løsninger innen varme, kjøling, ventilasjon og damp tilpasset bedrifter i en rekke ulike bransjer. I kritiske øyeblikk leverer vi sikre og pålitelige løsninger som holder driften i gang.


6 gode grunner for å velge Energy Rent

Du er i trygge hender, la oss hjelpe deg videre!