Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av vår V formete tørrkjøler

Prosjektfakta

250 kW Alfa Laval V-shape drycooler
Effektiv håndtering av overskuddsvarme
Minimal forstyrrelse under installasjonen

Utfordringen

I et produksjonsanlegg var oppbygging av overskuddsvarme et betydelig problem, noe som påvirket både maskineriets effektivitet og produktkvaliteten. Det var nødvendig med en løsning som kunne håndtere varmen på en effektiv måte uten å forstyrre produksjonsflyten.

Leie tørrkjøler til vann-til-vann kjølemaskin

Løsningen

For å møte utfordringene med overskuddsvarme, installerte Energy Rent en 250 kW Alfa Laval V-shape drycooler ved produksjonsanlegget. Denne spesifikke enheten ble valgt for sin evne til å håndtere store mengder varme og for dens effektivitet i å kjøle ned luften rundt produksjonsområdet. Installeringen ble tilpasset for å sikre minimal forstyrrelse i det daglige arbeidet.

Transport-av-kjolemaskin

Resultatet

Med den nye kjøleløsningen på plass, ble overskuddsvarmen effektivt fjernet fra produksjonsområdet. Dette førte til forbedret driftseffektivitet og lengre levetid for produksjonsutstyret. Ansatte opplevde også et mer behagelig arbeidsmiljø, noe som bidro til økt produktivitet og reduserte vedlikeholdskostnader.

referanseprosjekt tørrkjøler

Energy Rent sørget for at vår utfordring med overskuddsvarme ble løst raskt og effektivt. Deres løsning med en 250 kW drycooler fra Alfa Laval har gjort en betydelig forskjell i vår produksjonsprosess.

- Driftsleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.