Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av kjølemaksin og varmevaskin lastet på transport

Prosjektfakta

Kjølemaskin
Dampkjel

Utfordringen

Prosjektet i Nord-Norge krevde både en effektiv varmekilde og en pålitelig kjøleløsning for å håndtere forskjellige prosesskrav under ekstreme værforhold. Kombinasjonen av behov for både høy temperatur og kjøling innenfor samme prosjekt presenterte en unik logistisk og teknisk utfordring.

Produktbilde av mobil hetoljekjel

Løsningen

Energy Rent leverte en høykapasitets dampkjele sammen med en effektiv kjølemaskin, tilpasset for å møte de spesifikke behovene ved anlegget. Utstyret ble nøye utvalgt og installert for å sikre at det kunne operere effektivt under de tøffe klimatiske forholdene i Nord-Norge, samtidig som det oppfylte prosjektets krav til både dampgenerering og kjøling.

Bilde av mobil chiller KM 20

Resultatet

Den kombinerte løsningen av dampkjele og kjølemaskin sikret at prosjektet kunne fortsette uten avbrudd, uavhengig av de ytre temperatursvingningene. Dette muliggjorde kontinuerlig og effektiv drift, og garanterte at alle industrielle prosesser ble vedlikeholdt med riktig temperaturkontroll, noe som økte både produktivitet og sikkerhet på stedet.

Fossilfri oppvarming av bygg inder rehabilitering

Energy Rents løsning med både dampkjele og kjølemaskin var nøkkelen til suksessen for vårt prosjekt i Nord-Norge. Deres evne til å tilpasse utstyret til våre unike behov under utfordrende klimaforhold var imponerende.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.