Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Leie kjøling til isbane

Prosjektfakta

6000 liter Kilfrost ALV
Kilfrost SF10 for rengjøring av systemet
Signifikant forbedring i termiske egenskaper og miljøvennlighet

Utfordringen

Isbanen på Jæren hadde et utdatert kjølesystem som brukte kjølemidler med lav energieffektivitet og høy miljøpåvirkning. Det var nødvendig å finne en løsning som ikke bare forbedret systemets effektivitet, men også støttet bærekraftige praksiser.

21000-ibc-alv

Løsningen

Energy Rent erstattet det gamle glykolbaserte kjølemidlet med 6000 liter Kilfrost ALV (Advanced Low Viscosity), kjent for sine overlegne termiske egenskaper og lavere miljøpåvirkning sammenlignet med tradisjonelle glykoler og etanol. Hele systemet ble også rengjort med Kilfrost SF10 rensevæske før det nye kjølemidlet ble introdusert, for å sikre optimal ytelse og renhet i systemet.

20015-kilfrost-10lt-sf10

Resultatet

Med den nye Kilfrost ALV-løsningen, har isbanen oppnådd en betydelig forbedring i både energieffektivitet og miljøpåvirkning. Dette har ikke bare redusert driftskostnadene, men også forbedret isbanens anseelse i samfunnet som et eksempel på bærekraftig praksis. Resultatet er en isbane som leverer utmerket ytelse til glede for skøyteentusiaster, samtidig som den bevarer miljøet.

Jente på en av Energy Rent sine mobile skøytebaner i Stavanger

Ved å oppgradere til Kilfrost ALV har vi ikke bare forbedret isbanens ytelse, men også dens miljømessige fotavtrykk. Energy Rent har spilt en kritisk rolle i å hjelpe oss med å oppnå våre mål for bærekraft og effektivitet.

- Driftsleder, Isbanen på Jæren

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.