Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Fossilfri oppvarming av bygg inder rehabilitering

Prosjektfakta

1500 kW mobil fyrkjele
Drift på bioolje for en fossilfri løsning
Rask respons og installasjon i en kritisk periode

Utfordringen

Under en rehabiliteringsprosess opplevde kunden en uventet stans i en av deres kjeler rett før juleferien, en tid da pålitelig oppvarming er kritisk. Dette skapte et presserende behov for en rask og miljøvennlig varmeløsning for å opprettholde arbeidsforholdene og beskytte byggstrukturen mot kuldeskader.

Bilde av Morten fremfor mobil fyrkjel ute hos kunde

Løsningen

Energy Rent reagerte umiddelbart ved å levere en 1500 kW mobil fyrkjele som ble drivet av bioolje, en fossilfri løsning. Denne midlertidige varmesentralen ble raskt installert og koblet til det eksisterende varmesystemet, sikret kontinuerlig og miljøvennlig oppvarming for resten av rehabiliteringsperioden.

Produktbilde av mobil fyrkjel 325kW

Resultatet

Den mobile fyrkjelen sørget for en pålitelig og bærekraftig varmekilde som oppfylte rehabiliteringsstedets varmebehov uten avbrudd. Biooljeløsningen understøttet kundens miljømål ved å minimere karbonutslippene under operasjonen. Takket være den raske responsen og installasjonen, fortsatte rehabiliteringsarbeidet gjennom vinteren uten yderligere hindringer eller forsinkelser.

Utleie av mobil fossilfri byggvarme

Da vår hovedkjele feilet rett før jul, leverte Energy Rent ikke bare raskt en effektiv løsning, men også en som var i tråd med våre miljømål. Deres fossilfrie mobile varmesentral var avgjørende for å holde rehabiliteringsprosjektet vårt i gang gjennom vinteren.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.