Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Fossilfri varmepumpe til nye jordal amfi

Prosjektfakta

Mobil vannbåren varmesentral for fossilfri byggvarme
Tilkoblet mobile fjernvarme vifter for effektiv varmedistribusjon
Tilpasset til en flerbrukshall på ca 13 000 m2

Utfordringen

Nye Jordal Amfi skulle bygges med strenge miljøkrav, inkludert bruk av fossilfrie løsninger for alle byggeplassens operasjoner. Dette inkluderte krav om at alle anleggsmaskiner og oppvarmingssystemer måtte være elektriske eller benytte biodiesel, en utfordring som krevde en innovativ og effektiv tilnærming til byggvarme og tørking av byggeplassen.

Transport-av-kjolemaskin

Løsningen

Energy Rent installerte en mobil vannbåren varmesentral som var helt i tråd med prosjektets miljømål. Denne sentralen ble designet for å levere høyeffektiv varme uten fossile brensler, koblet til mobile fjernvarme vifter som distribuerte varmen jevnt i den 13 000 m2 store idrettshallen. Systemet ble optimalisert for å sikre maksimal energieffektivitet og minimal miljøpåvirkning.

Bilde av en lastebil som er lastet med utstyr fra Energy Rent

Resultatet

Det mobile vannbårne varmesystemet fra Energy Rent sikret at byggeprosessen ved Nye Jordal Amfi kunne fortsette uavhengig av værforhold, samtidig som det oppfylte de strenge miljøkravene til fossilfri bygging. Løsningen bidro til en jevn fremdrift i byggeprosjektet og demonstrerte et vellykket eksempel på bærekraftig byggepraksis i stor skala.

Utstyr levert hos kunden for midlertidig kjøle oppdrag

Energy Rents løsning for fossilfri byggvarme var essensiell for å møte våre strenge miljømål under oppføringen av Nye Jordal Amfi. Deres tilpasning og teknologi sikret at vi kunne fortsette byggingen gjennom alle faser, uavhengig av været, med minimal miljøpåvirkning.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.