Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av anlegg for haste kjøling

Prosjektfakta

3x 700kW kjølemaskin

Utfordringen

Vår kunde stod overfor en presserende utfordring da deres eksisterende kjølemaskin sluttet å fungere. De trengte raskt haste kjøling for å opprettholde kjølingen i bygget sitt, spesielt med tanke på behovet for 1100kW kjøling. Kunden ønsket også en backup-løsning for ekstra trygghet.

Haste kjøling

Løsningen

Energy Rent reagerte umiddelbart ved å levere og installere 3 kjølemaskiner, hver på 700kW, som til sammen ga 2100kW kjøling. Dette ga kunden både den nødvendige haste kjølingen og en backup-løsning for å sikre uavbrutt drift. Vårt dedikerte team responderte raskt på kundens nødsituasjon ved å levere og installere 3 kjølemaskiner, hver på 700kW, som til sammen ga 2100kW kjøling. Dette sikret at bygget fikk den nødvendige kjølingen for å opprettholde komfortable forhold og viktig infrastruktur. Kunden fikk også den ekstra tryggheten ved å ha en backup-løsning tilgjengelig.

Mobil Chiller KM 100

Resultatet

Kunden kunne opprettholde ønsket kjøling i bygget sitt uten avbrudd, og de hadde ekstra sikkerhet i form av en backup-løsning. Vår raske respons og pålitelige utstyr var avgjørende for å oppnå dette resultatet. Resultatet var at kunden opprettholdt ønsket kjøling i bygget sitt uten avbrudd, selv i en presserende situasjon. De kunne stole på både haste kjølingen og backup-løsningen for å sikre at deres komfort og drift var trygge. Energy Rents raske respons og pålitelige utstyr spilte en avgjørende rolle i å oppnå dette resultatet.

Haste kjøing

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.