Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Mobil heatboy 22kw brukes under testing hos kunde

Prosjektfakta

Bruk av 5 stk 22 kW elektriske mobile fyrkjeler (Heatboy)

Utfordringen

Prosjektet involverte utviklingen av innovative «VIP-elementer»—betongelementer med integrerte varmerør. Utfordringen var å teste og demonstrere at disse rørene kunne effektivt levere varme både under selve støpeprosessen i kaldt klima, samt fungere som en varmekilde for bygningen gjennom dens levetid.

Flere heatboyer på rekke

Løsningen

Energy Rent leverte fem 22 kW Heatboy elektriske mobile fyrkjeler for å varme opp væsken i rørene integrert i betongelementene. Disse kjelene sikret jevn og kontrollert oppvarming av rørene, noe som var avgjørende for å oppnå ønsket temperatur i betongen under herdeprosessen og for å demonstrere produktets funksjonalitet i realistiske byggeforhold.

Nye pakket heatboyer

Resultatet

Heatboy fyrkjelene leverte nødvendig varme, noe som sikret at betongelementene herdet korrekt og unngikk skader relatert til kaldt klima. Den vellykkede testingen viste at rørene ikke bare effektivt kunne levere varme under byggingen, men også hadde potensial til å fungere som en permanent varmekilde for bygget. Dette bidro til å redusere behovet for tradisjonelle oppvarmingsmetoder og demonstrerte en innovativ løsning for byggebransjen.

Bilde av fjellgruve, datarom

Energy Rent sitt bidrag med Heatboy fyrkjelene var essensielt for vår suksess i testingen av VIP-elementene. Deres løsning sikret at vi kunne demonstrere både effektiviteten og den praktiske anvendelsen av vår nye betongteknologi under utfordrende forhold.

- Prosjektingeniør

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.