Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Hetoljeanlegg transport

Prosjektfakta

Komplett hetoljeanlegg levert og installert

Utfordringen

Kunden opplevde en katastrofal brann som ødela deres eksisterende hetoljeanlegg, noe som kritisk forstyrret driften. Det var essensielt å raskt erstatte anlegget for å minimere driftsavbrudd og økonomiske tap.

Bilde av kjølemaksin og varmevaskin lastet på transport

Løsningen

Energy Rent reagerte umiddelbart på kundens nødsituasjon ved å levere et komplett hetoljeanlegg. Leveransen inkluderte alle nødvendige komponenter for en rask og effektiv installasjon. Teamet startet monteringen så snart utstyret ankom stedet, og jobbet intensivt for å sikre rask gjenopptagelse av normal drift.

40303-oljeltank-ot-7000

Resultatet

Den raske responsen og effektiviteten til installasjonen sikret at kunden kunne gjenoppta drift av hetoljeanlegget kun få uker etter brannen. Dette minimerte driftsstansen og de økonomiske konsekvensene av hendelsen, og sikret at kunden kunne fortsette sine operasjoner med minimal forstyrrelse.

Mobilt hetoljenalegg

Vi er dypt takknemlige for Energy Rents raske handling og effektivitet. Deres evne til å levere og installere et nytt hetoljeanlegg på så kort tid var avgjørende for at vi raskt kunne gjenoppta vår produksjon.

- Vedlikeholdssjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.