Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av barn fra Randaberg

Prosjektfakta

Mobil isbane 10 x 15 meter

Utfordringen

Randaberg kommune feirer sitt 100-års jubileum i 2022, og i den forbindelse ønsket de å skape en spesiell opplevelse for innbyggerne med en mobil isbane. Utfordringen var å lage noe unikt som kunne feire jubileet og samtidig være til glede for hele samfunnet.

Bilde tatt inni teltet hvor isbanene ble montert opp

Løsningen

I samarbeid med lokalsamfunnet satte vi opp en imponerende 10 x 15 meter isbane midt på torget. Denne isbanen var ikke bare en vanlig isbane; den var omringet av et stort telt som dekket hele banen. Dette teltet ga ekstra plass hvor både barn og voksne kunne nyte skøytingen, ha medbrakt mat eller nyte forfriskninger fra kiosken. Den innebygde isbanen viste seg å være en genial løsning, da selv dårlig vær ikke kunne stoppe brukerne fra å glede seg over skøytingen.

Bilde av barn fra Randaberg

Resultatet

Isbanen på Randaberg overgikk alle forventninger. Etterspørselen var så stor at vi til og med måtte utvide åpningstiden. Skoler, barnehager og ulike grupper strømmet til for å booke sin tid på skøytebanen. Isbanen ble raskt hjertet av samfunnet, og den samlet folk i alle aldre. Aktiviteter som skøytedisco ble arrangert og ble en enorm suksess blant de yngste. Det var ikke bare en feiring av jubileet, men også en feiring av samhold og fellesskap. Sparebankstiftelsen bidro til å dekke kostnadene for isbanen, og ulike idrettsklubber og foreninger i bygda hjalp til med driften. Dette viste seg å være en flott mulighet for samfunnet til å bidra til vedlikeholdet og styrke båndene mellom innbyggerne.

Leder for vellforeningen i Randaberg kommune

Isbanen som Energy Rent leverte var prikken på i-en for oss. Den gjorde hele arrangemanget fullstendig. Det ble en enorm hit, og ble brukt av alle.

- Leder i vellforeningen

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.