Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
kjemisk rens av varmeanlegg

Prosjektfakta

Mobil CIP enhet brukt for kjemisk rens
Rensing og skylling av pumper, gulvvarme, radiatorer, og rørsystemet
Termografiske undersøkelser utført før og etter rensingen

Utfordringen

Kunden rapporterte problemer med å oppnå tilstrekkelig oppvarming i bygget, noe som indikerte en blokkering eller innsnevring i varmesystemet. Termografiske undersøkelser av radiatorer avslørte betydelige utfordringer i varmeoverføringen, noe som tydelig pekte på tilstopping av magnetitt og andre avleiringer i systemet.

Bilde tatt av skjerm under kjemisk rens

Løsningen

Energy Rent implementerte en mobil CIP enhet for å kjemisk rense og skylle hele varmesystemet, inkludert pumper, gulvvarme, radiatorer og rørsystemet. Denne prosessen, som varte i to dager, involverte bruk av spesialiserte rengjøringsløsninger for å effektivt fjerne magnetitt og andre forurensninger som hindret normal varmefunksjon.

Profesjonell kjemisk rengjøring aka CIP utført av Energy Rent AS

Resultatet

Den kjemiske rensingen var vellykket og førte til merkbar forbedring i varmeoverføring og systemytelse. Etter rensingen kunne varmesystemet levere tilstrekkelig og jevn varme til alle deler av bygget, eliminerte behovet for ekstra klær innendørs. Klienten rapporterte tilfredshet med de dramatisk forbedrede varmeforholdene og reduksjonen i energiforbruk.

Bilde av et Clean In Place -produkt

Etter Energy Rents grundige kjemiske rens av vårt varmesystem, er varmen i bygget vårt gjenopprettet, og vi kan endelig nyte en behagelig innetemperatur uten ekstra lag med klær. Deres profesjonelle tilnærming og effektive løsning har vært enestående.

- Fasilitetsforvalter

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.