Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Kjemisk rens av sjøvannsvarmeveklser hos kunde

Prosjektfakta

Kjemisk rens av 2 store sjøvannsvarmevekslere
Bruk av mobilt CIP utstyr med 22 kW varmekassett, 170 l/min pumpe, og 215 l tank
Inkludering av nødvendige kjemikalier for effektiv rens

Utfordringen

Kunden opplevde betydelige problemer med varmeoverføringen i sine sjøvannsvarmevekslere, noe som påvirket den generelle effektiviteten av varmesystemet. Den reduserte funksjonaliteten antydet opphopning av avleiringer og forurensninger som blokkerte vekslerens effektivitet.

Bilde som viser hvor mye som har hengt seg fast til magneten under utført CIP

Løsningen

Energy Rent brukte sitt mobile CIP (Clean-in-Place) utstyr for å utføre kjemisk rens av de to store sjøvannsvarmevekslerne. Utstyret inkluderte en 22 kW varmekassett for å varme rengjøringsløsningen, en kraftig 170 l/min pumpe for å sirkulere løsningen, og en 215 liter tank for å håndtere kjemikaliene. Denne prosessen fjernet effektivt innsnevringene og forurensningene, gjenopprettet varmevekslerens effektivitet.

Bilde av et Clean In Place system

Resultatet

Den kjemiske rensingen resulterte i en merkbar forbedring i varmeoverføringsevnen til sjøvannsvarmevekslerne. Systemet returnerte til sin opprinnelige funksjonalitet, noe som forbedret den generelle effektiviteten i kundens varmesystem og reduserte energiforbruket.

Bilde av Clean In Place-produkt

Energy Rent sin profesjonelle tilnærming og avanserte utstyr gjorde en enorm forskjell for vårt varmesystem. Etter deres inngrep, kjører våre varmevekslere som nytt, og vi har sett en betydelig forbedring i systemets ytelse og effektivitet.

- Vedlikeholdssjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.