Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde som illustrerer noen som fotograferer snøkledde fjell.

Prosjektfakta

4 x 200kW isvannsmaskiner
4 x 100kW isvannscoiler med avriming
8 x pumper, 50 x 10m 4" fleksislanger
1,2MW generator, 5m3 dieseltank inkl. fuel management
4m3 glykol og en befukter for frostrøyk
Omfattende kjøling til -4°C og frostrøykproduksjon

Utfordringen

Under innspillingen av filmen "Snømannen", basert på Jo Nesbøs roman, var det essensielt å oppnå og opprettholde svært lave temperaturer på et stort filmsett for å bevare ekte snø og skape realistiske vintermiljøer. I tillegg var det nødvendig å produsere frostrøyk for å forsterke de visuelle effektene under skuespillernes opptredener.

Bilde av kjøleaggregat

Løsningen

Energy Rent leverte og installerte 4 x 200kW isvannsmaskiner og 4 x 100kW isvannscoiler med avrimingsfunksjoner. Dette systemet ble supplert med 8 pumper, 50 x 10 meter 4″ fleksislanger, en 1,2MW generator, en 5m3 dieseltank med drivstoffhåndtering, 4m3 glykol og en befukter. Disse komponentene ble nøye satt opp for å kjøle ned filmsettet til –4°C og skape pålitelig frostrøyk.

Mobil aircondition

Resultatet

Det avanserte kjølesystemet og frostrøykssystemet sikret at filmsettet kontinuerlig opprettholdt de nødvendige lave temperaturene og frostrøykeffektene. Dette bidro til å skape et overbevisende og realistisk vinterlandskap som var avgjørende for filmens estetiske og narrative integritet. Resultatet var en visuelt imponerende produksjon som levde opp til både regissørens visjon og forventningene til Jo Nesbøs fans.

utleie miljøvennlig kjølemaskin

Energy Rent spilte en avgjørende rolle i å realisere de visuelle effektene og det kalde miljøet nødvendig for 'Snømannen'. Deres tekniske løsninger og effektive implementering sikret at vi kunne fokusere på å bringe historien til liv.

- Produsent

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.