Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av kjølemaskin på toppen av et bygg

Prosjektfakta

KM170 kjølemaskiner

Utfordringen

Et stort kontorbygg med flere hundre ansatte stod overfor en betydelig utfordring da det eksisterende kjøleanlegget uventet brøt sammen. Dette skapte et presserende behov for en rask løsning for å gjenopprette en behagelig arbeidsmiljø og opprettholde normal drift.

Bilde som viser en kjølemaskin som blir lastet av med frakt.

Løsningen

Energy Rent reagerte umiddelbart på kundens nødssituasjon ved å levere og installere KM170 kjølemaskiner for å gjenopprette kjølingen i bygget. Disse maskinene ble valgt for deres kapasitet til raskt å kjøle ned store arealer og ble effektivt integrert i byggets eksisterende ventilasjonssystem for umiddelbar effekt.

Produktbilde kjølemaskin 170kW

Resultatet

Installeringen av KM170 kjølemaskinene sikret rask og effektiv nedkjøling av kontorbygget, og tillot de ansatte å fortsette sitt arbeid uten større avbrudd. Denne løsningen forhindret potensiell produktivitetstap og opprettholdt et behagelig arbeidsklima i bygget gjennom den varme perioden.

Pumpeenhet, produktbilde som visen en pumpe.

Takket være Energy Rents raske handling og effektive kjølemaskiner, kunne vi raskt gjenopprette et behagelig arbeidsmiljø i vårt kontorbygg. Deres innsats sikret at våre ansatte kunne fortsette å arbeide under optimale forhold.

- Daglig leder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.