Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Kjøling av serverrom med utstyr fra Energy Rent

Prosjektfakta

20 kW kjølesystem

Utfordringen

En av våre kunder stod overfor utfordringen med å opprettholde en stabil temperatur i deres tekniske serverrom. Dette var avgjørende for å sikre pålitelig drift av deres kritiske infrastruktur, spesielt med tanke på økende omgivelsestemperaturer og økende serverbelastning.

Bilde av vifte som kjøler ned serverrom med utstyr fra Energy Rent

Løsningen

Vårt dedikerte team tok utfordringen på alvor og utviklet en skreddersydd kjøleløsning for kunden. Vi installerte et 20 kW kjølesystem som var nøye dimensjonert for å opprettholde den nødvendige kjølingen i serverrommet under ulike driftsforhold.

Kjøling

Resultatet

Kunden kunne trygt operere serverrommet uten risiko for overoppheting eller driftsproblemer. Vår raske respons og pålitelige løsning bidro til å opprettholde den nødvendige kjølingen gjennom hele prosjektet. Med vår kjøleløsning på plass, kunne kunden oppnå følgende resultater: Pålitelig drift av teknisk infrastruktur, Redusert risiko for overoppheting og nedetid og optimal temperaturkontroll i serverrommet. Vår raske respons, skreddersydde løsning og pålitelige utstyr var avgjørende for å oppnå suksess i dette prosjektet.

datasenter kjøling

Energy Rent hjalp oss i en nødsituasjon da vi hadde en alvorlig feil i vårt kjøleanlegg. De leverte en skreddersydd kjøleløsning på under to timer som holdt vårt tekniske serverrom på en stabil temperatur mens reparasjonsarbeidet ble utført. Vi er svært fornøyde med deres profesjonalitet og effektivitet, og vil definitivt kontakte dem igjen ved behov for midlertidig kjøling.

- Produksjonssjef

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.