Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
3MW kjølemaksin under transport til stavanger konserthus

Prosjektfakta

3 MW tørrkjøler installert for kjøling av kjølesentralen

Utfordringen

Stavanger Konserthus stod overfor et problem med opphopning av varme generert av kjølesentralens kompressorer. Denne varmebyggingen kunne potensielt påvirke konserthusets operasjoner og komforten for publikum og artister. Det var essensielt å finne en løsning som raskt kunne avlede denne overskuddsvarmen og opprettholde en optimal driftstemperatur.

Bilde over flere 2MW varmesentraler

Løsningen

Energy Rent responderte på behovet ved å levere og installere en 3 MW tørrkjøler, som var spesifikt utvalgt for sin kapasitet til å håndtere den betydelige varmemengden. Tørrkjøleren ble integrert i det eksisterende kjølesystemet for å maksimere effektiviteten og sikre at all uønsket varme ble effektivt fjernet fra området.

Produktbilde av mobil drycooler Energy Rent

Resultatet

Den installerte tørrkjøleren løste problemet med kompressorvarme ved å sikre kontinuerlig avledning av overskuddsvarmen. Dette bidro til å opprettholde en behagelig og konstant temperatur inne i konserthuset, forbedret driftseffektiviteten og sørget for at både publikum og artister kunne nyte arrangementene under ideelle forhold.

Bilde av vår V formete tørrkjøler

Takket være Energy Rents hurtige respons og effektive løsning kunne vi raskt gjenopprette et behagelig miljø i Stavanger Konserthus. Deres tørrkjøler har vært avgjørende for å opprettholde perfekte forhold for våre arrangementer.

- Driftsleder, Stavanger Konserthus

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.