Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Leie tørrkjøler til vann-til-vann kjølemaskin

Prosjektfakta

6 tørrkjølere
Bruk av glykol og platevekslere for optimal varmeoverføring
Integrert løsning for biogassprosessens kjølebehov

Utfordringen

IVAR IKS bygger et av Norges største biogassanlegg for behandling av slam, matavfall og annet organisk avfall på Grødaland. Det var essensielt å finne en pålitelig kjøleløsning som kunne håndtere de høye varmelastene fra biogassproduksjonen for å sikre effektiv og sikker drift av anlegget.

Produktbilde av mobil drycooler Energy Rent

Løsningen

For å møte kjølekravene ved biogassanlegget, leverte Energy Rent 6 tørrkjølere sammen med nødvendige mengder glykol og en rekke platevekslere. Denne kombinasjonen ble valgt for å maksimere kjøleeffektiviteten og sikre stabil temperaturkontroll i de kritiske prosessene. Installasjonen av tørrkjølere tillot for en utslippsfri og energieffektiv kjøleløsning som kunne integreres sømløst med anleggets design.

Bilde av tørrkjøler montert på taket til kunde

Resultatet

Takket være den skreddersydde kjøleløsningen ble de termiske kravene til biogassproduksjonen håndtert effektivt, noe som sikret en jevn drift og optimaliserte prosesser. Dette har bidratt til å forbedre både effektiviteten og bærekraftigheten av anlegget, noe som er viktig for IVAR IKS sitt mål om miljøvennlig energiproduksjon.

Produktbilde av mobil varmeveksler he 800

Energy Rent spilte en nøkkelrolle i å sikre at vårt nye biogassanlegg oppnådde maksimal produksjonseffektivitet gjennom deres innovative kjøleløsning. Deres forståelse for våre tekniske behov og evnen til å implementere effektive løsninger har vært uvurderlig.

- Prosjektleder, IVAR IKS

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.