Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av en Videregående skole

Prosjektfakta

600 kW mobil varmecontainer
Rask og effektiv implementering
Integrert med eksisterende varmesystem

Utfordringen

Skolen i Tønsberg skulle gjennomgå omfattende renoveringsarbeider gjennom vintermånedene. Det var kritisk å sikre en stabil og effektiv varmekilde for å opprettholde et komfortabelt og sikkert læringsmiljø for elever og lærere, samt for å beskytte bygningen mot vinterskader.

bilde av montert midlertidig Varmepumpe til bygg

Løsningen

Energy Rent leverte en 600 kW mobil varmecontainer som var ideell for å møte skolens oppvarmingsbehov under renoveringen. Varmesentralen ble raskt satt opp og integrert med skolens eksisterende varmesystem for å gi jevn og pålitelig varme over hele området.

Produktbilde av 600kW heatbox

Resultatet

Den midlertidige varmeløsningen sikret at skolen forble varm og komfortabel gjennom hele renoveringsperioden. Dette tillot skoleaktiviteter å fortsette som normalt uten avbrudd, og beskyttet også bygningens infrastruktur mot potensielle kuldeskader, noe som var avgjørende for å opprettholde skolens drift og sikkerhet.

Bilde av Energy Rent sine eksperter på byggvarme

Energy Rent leverte en nøkkel løsning for å varme opp vår skole under en kritisk periode med renoveringer. Deres raske respons og pålitelige varmecontainer gjorde at vi kunne opprettholde et normalt og produktivt skolemiljø gjennom vinteren.

- Rektor

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.