Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Midlertidig kjøling

Prosjektfakta

Utfordringen

Å holde riktig temperatur i midlertidige kjølelagre er avgjørende for å unngå skader på temperatursensitive varer som mat, legemidler, og andre produkter. Kravene til lagringstemperatur er strenge. For eksempel må alle lettbedervelige næringsmidler oppbevares under 4 grader Celsius, som fastsatt i næringsmiddelhygieneforskriften. Også Mattilsynet har de siste årene skjerpet kravene til frittstående kjøle- og fryselager, noe som øker presset på å opprettholde stabile og pålitelige kjøleforhold.

Produktbilde av chiller km 50

Løsningen

Energy Rent leverer fleksible utleieløsninger for kjøling som raskt kan implementeres ved både planlagt vedlikehold og plutselig svikt i eksisterende anlegg. Vi tilbyr både komplette kjølesystemer og reserveanlegg til eksisterende kjølelager, sikret gjennom høy standard på utstyret for å forebygge ustabile temperaturer. Våre løsninger er designet for å være raskt på plass og enkle i drift, noe som sikrer at kundenes varer opprettholder nødvendig kjølestandard selv under kritiske forhold.

Mobil Chiller KM 100

Resultatet

Energy Rent leverte kjøling som spisslast til et kjølelager under de varmeste sommermånedene. Dette sikret at temperaturen i lageret holdt seg stabilt på 3 grader Celsius døgnet rundt, noe som var avgjørende for å opprettholde kvaliteten på lagrede varer.

Mobil Chiller KM 200

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.