Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av nybygg utført med bruk av miljøvennlig byggvarme

Prosjektfakta

600 kW mobil fyrkjele drevet av miljøgass
Mobilt tankanlegg for effektiv drivstoffhåndtering
Midlertidig undersentral for distribusjon av varmt vann til ulike kretser

Utfordringen

Kunden trengte en midlertidig oppvarmingsløsning for vannbårne systemer som var både energieffektiv og miljøvennlig. Utfordringen var å implementere en løsning som kunne støtte ulike varmebehov under byggeprosessen, inkludert gulvvarme og aerotempere, samtidig som man opprettholdt strenge miljøstandarder.

Produktbilde av 600kW heatbox

Løsningen

Energy Rent leverte en mobil fyrkjele på 600 kW, som brukte miljøgass som drivstoff for å redusere miljøpåvirkningen. Dette systemet ble supplert med et mobilt tankanlegg for effektiv drivstofflagring og håndtering. En midlertidig undersentral mottok varmt vann fra kjelen, som deretter ble fordelt til de nødvendige kretsene for gulvvarme og aerotempere. Denne løsningen muliggjorde simultane arbeidsprosesser og opprettholdt jevn oppvarming gjennom hele byggeperioden.

Lastebil med varmecontainer lastet på forrand ett bygg under renovering.

Resultatet

Den miljøvennlige oppvarmingsløsningen sikret ikke bare at byggeplassen ble oppvarmet effektivt gjennom hele prosjektet, men støttet også kundens engasjement for bærekraft. Den pålitelige og fleksible varmeløsningen forbedret arbeidsforholdene og effektiviteten på byggeplassen, samtidig som den reduserte karbonavtrykket og oppfylte miljøkravene.

bilde av montert midlertidig Varmepumpe til bygg

Energy Rents løsning for midlertidig oppvarming var avgjørende for suksessen til vårt byggeprosjekt. Ikke bare oppfylte de våre behov for effektivitet og miljøhensyn, men de forbedret også arbeidsforholdene på byggeplassen betydelig.

- Prosjektleder

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.