Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av utendørs skøytebane i Stavanger sentrum

Prosjektfakta

Mobil isbane 450kvm
20 kW kjølesystem

Utfordringen

Stavanger sentrum sto over utfordringen med å skape en morsom og attraktiv arena for lek, morro og samhold i sentrum. De ønsket en livlig arena som skulle være en sentral del av byens juleprogram fra slutten av november til mars. De ønsket å tilby en populær aktivitet for både unge og gamle, og skape en samlingsplass der venner og familie kunne dele hyggelige opplevelser.

Prosjekt tørrkjøler

Løsningen

Vårt team tok utfordringen på alvor og leverte en mobil isbane på 450 kvadratmeter til Oljemuseet i Stavanger sentrum. Vi tok ansvar for design, installasjon og vedlikehold av isbanen. I tillegg tilbydde vi en praktisk løsning for skøyteutleie for de som ikke hadde egne skøyter.

referanseprosjekt tørrkjøler

Resultatet

Resultatet var en mobil isbane som raskt ble hjertet av Stavangers vinteraktiviteter. Isbanen ble en livlig arena som trakk folk i alle aldre. Den skapte uforglemmelige øyeblikk og hyggelige opplevelser for venner og familie gjennom hele juleprogrammet. Vi er stolte av å ha bidratt til å realisere vår kundes visjon om å skape en levende arena for vinterglede i Stavanger sentrum.

Vi opplevde en betydelig økning i produksjonen etter å ha installert varmepumpen fra Energy Rent. Det enkle grepet med å øke temperaturen på grunnvannet resulterte i raskere vekstforhold for fisken vår. Vi så at røyen vokste betydelig raskere under de varmere forholdene, og dette førte til at produksjonstiden ble halvert hos Norwegian Fish Farms Tydal

Stian Aspaas og Magne Røe, Norwegian Fish Farms Tydal

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.