Hopp til hovedinnholdRing ossTilgjengelig 24/7/365
Bilde av utendørs skøytebane i Stavanger sentrum

Prosjektfakta

Mobil isbane 450kvm
20 kW kjølesystem

Utfordringen

Stavanger sentrum sto over utfordringen med å skape en morsom og attraktiv arena for lek, morro og samhold i sentrum. De ønsket en livlig arena som skulle være en sentral del av byens juleprogram fra slutten av november til mars. De ønsket å tilby en populær aktivitet for både unge og gamle, og skape en samlingsplass der venner og familie kunne dele hyggelige opplevelser.

Opprigg av skøytebane i Stavanger sentrum

Løsningen

Vårt team tok utfordringen på alvor og leverte en mobil isbane på 450 kvadratmeter til Oljemuseet i Stavanger sentrum. Vi tok ansvar for design, installasjon og vedlikehold av isbanen. I tillegg tilbydde vi en praktisk løsning for skøyteutleie for de som ikke hadde egne skøyter.

Skøytebane i Stavanger sentrum

Resultatet

Resultatet var en mobil isbane som raskt ble hjertet av Stavangers vinteraktiviteter. Isbanen ble en livlig arena som trakk folk i alle aldre. Den skapte uforglemmelige øyeblikk og hyggelige opplevelser for venner og familie gjennom hele juleprogrammet. Vi er stolte av å ha bidratt til å realisere vår kundes visjon om å skape en levende arena for vinterglede i Stavanger sentrum.

Bilde av utendørs skøytebane i Stavanger sentrum

I helgene er tilbudet veldig populært med flere hundre på skøytebanen daglig. Også i hverdagene er det opp mot flere barn og voksne som boltrer seg på isen. Forteller skøyteutleier ved skøytebanen i Stavanger sentrum

Tindra Arndottir

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Du slipper å tenke på montering, det fikser vi.

Ring oss på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring og våre dyktige eksperter hjelper deg å finne rett løsning.